Denizli Ticaret Odası (DTO) Ortak Komite Toplantısı, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’in katılımıyla gerçekleştirildi.  
Her yıl mart ve eylül ayları olmak üzere yılda iki kez düzenlenen “Ortak Komite Toplantıları”nın 2012 yılı ikinci toplantısı DTO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Milletvekili Mehmet Yüksel’in konuk olduğu toplantıda; Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, DTO komite üyeleri ile Çınar ve Lise caddesindeki işyeri sahipleri hazır bulundu.   
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Özer, ortak komite toplantılarında üyelerin karşılaştığı sorunlara çözüm yolu aradıklarını, çeşitli isteklerin de ilgili kişi ve kurumlara aktarıldığını söyledi. Özer,  Denizli Ticaret Odası Ortak Komite Toplantısı’na katılımları dolayısıyla Milletvekili Yüksel’e teşekkür ederek, Denizli’nin ticaretine yön veren kişilerin sorunlarının dinleneceğini söyledi.  
Toplantıda söz alan bir firma sahibi, Delikliçınar’dan Valilik binasına kadar olan yolun sivil araç trafiğine kapatılarak, sadece otobüslere izin verilmesi sonrasında işlerinin kötüye gittiğini, yolun tekrar trafiğe açılmasını veya kararın tekrar gözden geçirilmesini talep ettiklerini söyledi.
Yol ile ilgili neler yapılması gerektiğiyle ilgili Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ile görüşme gerçekleştireceklerini, sıkıntı ve talepleri bizzat ileteceklerini söyleyen Milletvekili Yüksel, büyükşehir uygulamasının İstanbul ve Kocaeli’ndeki gibi olacağını yani ilin bütünün kapsanacağını açıkladı.
Küçük belediyelerde özellikle ulaşım ve alt yapı çalışmalarının büyük maliyetler getirdiğini, yasa sonrasında bu çalışmaların büyükşehir belediyeleri tarafından yürütüleceğini anlatan Yüksel, “Bunların yanında imar ve planlama konusunda da tek yetkili büyükşehir belediyesi olacak. Köyler mahalleye dönüşecek, beldeler de kapanarak ilçelere bağlanacak. İl genel meclisi kaldırılıp, bunun yerine büyükşehir belediye meclis üyeliği getirilecek. Büyükşehrin illerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Yüksel, çek yasası uygulamasıyla ilgili herhangi bir değişiklik beklemediklerini ancak bu konuda güven esasına dayalı ticaret yapılacağını sözlerine ekledi.