Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde cemiyet başkanı Ümit Varol ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan vali Dr. Altıparmak, Denizli’deki yerel ve ulusal medyanın özverili bir şekilde çalıştığını belirtti. Altıparmak, “İlk ziyaret edeceğim yerlerden biri Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ydi. Fakat gündem gereği ancak vakit bulup gelebildik. Denizli basınını kısa sürede yakından tanıma imkanı buldum. Basın işini yaparken karamsar hava oluşturmadan, pozitif yapıcı eleştiriler yapıp, şehre nasıl katkı sağlayabileceğine önem verecek. Yoksa karamsarlığın, birilerinden bir şeyler elde ederim, şeklindeki haberciliğin kimseye faydası yok.” dedi. 
Denizli’nin potansiyelini tam olarak kullanmadığını belirten vali Altıparmak, “Denizli, potansiyelini tam olarak kullandığında yaşam seviyesi artacak. Bu şehrin iyi bir girişimcilik ruhu var. Yaşam kalitesinin yükselmesi için nerede açık varsa iyileştirmeye çalışıyoruz. ” dedi.

HALININ ALTINA SÜRPÜRMÜYORUZ.
Kendilerine ulaşan şikayetleri anında değerlendirdiklerini belirten Denizli Valisi Dr. Altıparmak, hiç bir sorunu halının altına süpürmediklerini belirtti.