Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulamasında korona virüs yoğunluk haritası güncellendi. Güncel koronalı hasta sayısına göre yoğunluğun çıkarıldığı haritada en güncel verilere göre Denizli’de risk hala en yüksek seviyede. Özellikle il merkezinde yoğunluğun yaşandığı il genelinde kırsal ilçelerde de hasta sayısı dikkat çekiyor.

ŞEHİR MERKEZİNDE YOĞUN RİSK
Güncel verilere göre Denizli’de en yüksek risk alanı Akkonak-Karaman Mahalleleri ile Deliktaş-Karşıyaka Mahalleri arasında kalan alanda yoğun risk alanı dikkat çekiyor. İl merkezinde ayrıca Bağbaşı çevresi ile Adliye çevresinde de risk alanları bulunuyor.

2 İLÇEDE HASTA YOK
Kırsal ilçeler arasında 2 ilçede hasta bulunmuyor. Bu ilçeler Beyağaç ve Güney oldu. İki ilçede son verilere göre hasta bulunmuyor.

ÇAMELİ’DE HASTA VAR
Son verilere göre hasta bulunmadığı Çameli’de 10 gün sonra yeniden hasta tespit edildi.

5 İLÇEDE RİSK VAR
Kırsal ilçeler arasında 5 ilçede risk yaşanıyor. Acıpayam, Buldan, Tavas, Çivril ve Sarayköy’de yüksek risk alanları bulunuyor. Bu ilçeler dışında kalan 9 ilçede ise düşük risk alanları yer alıyor.

İŞTE DENİZLİ’NİN BAZI BÖLGELERİNDEN YOĞUNLUK HARİTALARI

Denizli Koronavirüs Haritasında Son Durum, 5 İlçede Risk VarDenizli Koronavirüs Haritasında Son Durum, 5 İlçede Risk VarDenizli Koronavirüs Haritasında Son Durum, 5 İlçede Risk VarDenizli Koronavirüs Haritasında Son Durum, 5 İlçede Risk VarDenizli Koronavirüs Haritasında Son Durum, 5 İlçede Risk VarDenizli Koronavirüs Haritasında Son Durum, 5 İlçede Risk VarDenizli Koronavirüs Haritasında Son Durum, 5 İlçede Risk VarDenizli Koronavirüs Haritasında Son Durum, 5 İlçede Risk VarDenizli Koronavirüs Haritasında Son Durum, 5 İlçede Risk VarDenizli Koronavirüs Haritasında Son Durum, 5 İlçede Risk VarDenizli Koronavirüs Haritasında Son Durum, 5 İlçede Risk VarDenizli Koronavirüs Haritasında Son Durum, 5 İlçede Risk Var