HABERDENİZLİ.COM

Süper Lig’de 28. Haftasında Cumartesi günü oynanacak olan Yukatel Denizlispor - Beşiktaş maçı öncesi Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, yazılı açıklama yaparak taraftarlara uyarılarda bulundu.

Yapılan açıklamada İçişleri Bakanlığının 4 Haziran tarihli ve İl Spor Güvenlik Kurulunun 15 Haziran tarihli toplantısında aldığı kararlara atıfta bulunuldu.

Buna göre Cumartesi günü saat 21.00'da oynanacak olan Denizlispor - Beşiktaş maçı öncesi ve sonrasında herhangi bir taraftar hareketine izin verilmeyeceği açıkladı.

Yapılan açıklama ise şu şekilde; "Denizli'de yapılacak olan Futbol müsabakalarında;  Müsabaka öncesi, esnası ve sonrasında, takım karşılama, uğurlama, kutlamalar için tesislere gidilmesine, protesto etme vb, amaçlarla taraftar gruplarının toplanmasına, salgının yayılmasına sebebiyet verebilecek kalabalıkların oluşmasına, Denizlispor ve diğer Süper Lig takımı taraftarlarının veya taraftar gruplarının stadyum çevresinde veya ilimizin muhtelif toplanma alanlarına halkımızın sağlığı için toplanmalarına, 2019-2020 Futbol Sezonu sonuna kadar hiç bir suretle müsaade edilmeyecektir."