31 Mart Cuma günü Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ekibini taşıyan minibüs resmi bir otomobille çarpışmıştı. Çarpışma sonucu minibüste bulunan 7 Polis yaralanmıştı. Yaralılardan Ramazan Akçadağ’ın durumu ağırdı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Akçadağ, 3 ameliyat geçirdi Fakat durumunda herhangi bir iyileşme olmadı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Akçadağ’ın geçtiğimiz hafta beyin ölümü gerekleşmişti. Makineye bağlı olarak nefes alıp veren Ramazan Akçadağ, bu sabah son nefesini vererek şehit oldu. 
Şehit Akçadağ için bugün Emniyet Müdürlüğü binası önünde saat 11.00’da resmi cenaze töreni  düzenlenecek. Törenin ardından şehit cenazesi memleketi Kırıkkale’ye gönderilecek. 

Henüz 12 günlük polisti

Şehit Polis Ramazan Akçadağ, 1992 Kırıkkale doğumlu. ilk, orta, lise ve üniversite öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı.  Üniversitenin ardından polis olmaya karar veren Akçadağ, 19 Mart 2017’de Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi’nden mezun olarak 22 Mart’ta ilk görev yeri olan Denizli’de göreve başlamıştı.