HABERDENİZLİ.COM / (AA)

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulu Cami yanındaki alanda kurulan çadırda Denizli Ticaret Odasınca (DTO) iftar verildi.

İftar saatinin yaklaşmasıyla vatandaşlar, çadırın kurulduğu alana gelerek sıraya girdi. Yoğun katılımın olduğu programda belediyenin kurduğu çadırda 5 bin kişi ramazan ayının ilk iftarını açtı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftar çadırının konuklarıyla bir süre sohbet edip ramazanlarını tebrik etti. Bir süre yemek dağıtımında da bulunan Zolan, her gün 5 bin kişiyi konuk edecek iftar çadırında ezanın okunmasının ardından vatandaşlarla dua edip orucunu açtı.

Kardeşliğin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı Ramazan-ı Şerifin manevi ikliminden istifade etmeyi dileyen Zolan, "11 ayın sultanı ramazan ile bir kez daha buluşabilmenin mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Mübarek ayın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Belediye olarak bu yıl da ramazan ayı geleneklerimizi devam ettiriyoruz. Düzenlediğimiz bu iftar sofraları, dayanışmanın ve kaynaşmanın adresi oluyor. Hepinizin, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin ramazanını tebrik ediyorum." dedi.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan da Denizli Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan iftar çadırında, her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayının ilk günü vatandaşlara iftar yemeği verdiklerini kaydetti.