HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin köklü eğitim kurumlarından olan Denizli Çözüm Koleji’nin bir ay önceden duyurduğu Kabul ve Bursluluk Sınavı rekor öğrenci katılımıyla başladı. Bugün 2 oturum ve yarında 2 oturum olmak üzere 4 oturumda toplamda 2 bin 500 öğrenci sınav salonunda başarılı olmak için ter dökecek. 4 ile 11. sınıf aralığındaki öğrencilerin katılabildiği Kabul Sınavının ilk günkü oturumları Kolejin Merkezefendi İlçesi'ndeki kampüsünde tamamlandı. Öğrenciler sınavda iken aileleri de dışarıda heyecanlı bekleyişini sürdürdü.

Denizli Çözüm Kolejinde sınav heyecanı başladı

“SINAVA İLGİDEN MEMNUNUZ”
Denizli Çözüm Koleji Kurucu Ortakları'ndan İsmail Kıyak, bu yıl rekor bir katılım yaşandığını belirterek, yeni gelecek öğrencileri aralarında görmek için sabırsızlık duyduklarını ifade etti. Kıyak, "4 Ocak itibariyle bin 200 öğrencimiz ter dökmeye başladı. Yarın da bin 300 öğrencimiz sınavımıza girecek. 4. sınıftan 11. sınıfa kadar olan bursluluk sınavımızda hemen hemen her öğrencimizin aldığı puana göre bursluluk imkanı olacak. Öğrencilerimizin hepsine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Denizli Çözüm Kolejinde sınav heyecanı başladı

“AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİ HAYATA HAZIRLAMAK"
Çözüm Koleji olarak öğrenciler hem bugüne hem de yarınlara hazırladıklarını belirten Kıyak; “Hedefimiz öğrencilerimizin ilerleyen yıllarda yapacakları iş her ne olursa olsun onların önünü açacak kazanımları kazandırmaktır. Bu noktada da biz öğrencilerimize ciddi manada destek olmaya çalışıyoruz. İlerleyen yıllarda çok daha kendilerine güvenen, özgüvenli, düşündüklerini karşı tarafa doğru şekilde aktarabilen, beyninden geçen cümleleri doğru bir şekilde kurgulayıp, anlatmak istediklerini doğru şekilde aktaran öğrenciler yetiştiriyoruz.

Çünkü Çözüm olarak, öğrencilerimizin genel kültürlü ve geniş vizyonlu bireyler olarak hayatlarını sürdürmelerini önemsiyoruz. Öğrencilerimizin hem bugüne hem de yarına hazırlıyoruz” diye konuştu.

Denizli Çözüm Kolejinde sınav heyecanı başladı