DENİMDER'in olağan genel kurulu, dernek binasında gerçekleştirildi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Mahmut Güngör ve AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel'in de katıldığı genel kurulda Fatih Işık tekrar dernek başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Işık başkanlığındaki yönetim kurulunda Uğur Gökbel, Bekir Dağlı, Ayşe Görmez, Zahide Yollu, Ahmet Soysal, Ahmet Akın, Fatih Altuntepe, Recep Uzunca, Abdülhamit Aktaş, Bilal Özkan, İsmail Çelikbaş ve Harun Kaftan yer aldı.

DENİMDER Yönetimi Güven Tazeledi

DENİMDER Başkanı Fatih Işık, yaptığı teşekkür konuşmasında, imam hatip liselerinin eğitim kalitesi bakımından üst sıralarda olduğunu ve başarılı sonuçlar elde ettiğini belirtti.

İmam hatiplilik misyonunun sadece din görevliliği ile sınırlandırılamayacağını ifade eden Işık, "İmam hatipliler, bu ülkeye her alanda hizmet etmeye taliptir ve hizmet etmektedir. İmam hatip mezunlarının sadece din görevlisi olmaları gerektiği şeklindeki bakış açısını doğru bulmuyoruz. İmam hatip liselerinde din eğitiminin yanı sıra bu ülkenin her daim ihtiyacı olduğuna inandığımız, manevi anlamda güçlü, milliyetçi, mukaddes değerlere saygılı nesiller yetişiyor. Biz de DENİMDER olarak bu nesillerin yetiştirilmesine katkı koymak için çaba sarf ediyoruz." diye konuştu.

DENİMDER Yönetimi Güven Tazeledi