Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ın mesaisi akşamdan sabaha kadar devam ediyor. Akşamleyin iftar programında mahallenin birinde olan Zolan teravihte başka bir mahallede, sahurda ise başka bir mahallede vatandaşın derdini dinliyor. Deliktaş Mahallesi'ndeki iftara katılan Zolan, bu kış bölgede doğalgaz kullanımının başlayacağı müjdesini verdi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, katıldığı iftar programları ve teravih namazları sonrası düzenlediği vatandaş buluşmalarında, bölgeye ilişkin hizmetleri paylaşıyor. Başkan Zolan, son olarak gittiği Deliktaş Mahallesi'nde bu kış bölgede doğalgaz kullanımının başlayacağı müjdesini verdi.

Deliktaş Mahallesi'nde bugüne kadar bir çok önemli projeye imza atıklarını dile getiren Başkan Zolan, "Mahallemizin önemli yaşamsal ihtiyaçlarını gidermek için bugüne kadar bir çok projeyi hayata geçirdik. Bu projelerin üzerine yenilerini eklemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Mahalle sakinlerinin bugüne kadar en büyük talebi doğalgaz idi. Gerekli hazırlıklarımızı yaptık ve sizler bu kış doğalgazı kullanabileceksiniz" dedi.

Başkan Zolan daha sonra mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, çözümler için gerekli talimatları verdi.