Denizli’de 29 Ekim Bulvarı’nda oluşturulan miting alanında vatandaşın karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 yıldır Denizli için yaptıklarını anlattı. Kıraathane projelerini anlatan Erdoğan, “Bunlar anlayamamış, kıraathane okumak demektir kitap demektir. İskambil, okey değildir.” dedi.

Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yüklendi. Seçim Beyannamesini bile ona okutmadıklarını genel başkanın okuduğunu ifade etti.

Erdoğan, CHP ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce için, tüm mücadeleleri koltuk için, ülkemiz için dişe dokunur bir projeleri yok. Mesela terör örgütleriyle ilgili bunların ağzından bir açıklama duyamazsınız. Bay Kemal 15 Temmuz’da Pensilvanya’nın askerleriyle görüşüp tankların arasında geçip, geceyi Bakırköy Belediye Başkanı’nın evinde geçirdi” dedi.    

24 Haziran seçimlerinin Türkiye için istiklal ve istikbal meselesi olduğunu belirten Erdoğan, kimsenin hırsına iç hesaplaşmasına yenik düşmemesi gerektiğini söyledi. Erdoğan, “Karşınızda bir yıkım ekibi var bir de inşaa ekibi var. Beni 16 yıldır tanıyorsunuz. Hep birlikte Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye diyor muyuz? dedi.

Erdoğan son olarak Ak Parti Denizli Milletvekili adaylarıyla vatandaşı selamladı.

cumhurbaşkanı tayyip erdoğan ak parti denizli mitingi