HABERDENİZLİ.COM

Tavaslı olan gelin ile Çallı olan damadın nikah töreni Çal’ın Akkent Mahallesi’nde gerçekleşti. Nikahı Tavaslı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, Çallı damadın şahitliğini ise, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan yaptı.
 

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, gelin ile damada içinde fincan takımı ve Türk bayrağının olduğu hediye paketini verdikten sonra yaptığı konuşmada, “Genç çiftimize bir ömür mutluluk diliyorum. Bu arada, Hac vazifesinden dönen Başkan Osman Zolan’ın da haccı mübarek olsun. Çal’a yaptığı katkılardan dolayı Sayın Zolan’a teşekkür ediyorum” dedi.
 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, nikah töreni esnasında espiri yaptı; “Tavas’ı Çal obasından gelenler kurmuş. Dolayısıyla, Çal ile Tavas kardeştir, amcaoğludur” diye konuştu. Zolan’ın bu konuşması uzun süre alkış aldı. Zolan, “Çalışma arkadaşlarımın nikahını kıymak bana mutluluk verdi” yorumunda da bulundu. Nikah töreninin ardından gelin ile damat ve davetliler doyasıya eğlendi. 
 

ÇAL İLE TAVAS DOSTLUK MAÇI YAPTI
 

Bu arada, Çal Belediyespor ile Tavas Birlikspor nikah öncesi Çal İlçe Stadı’nda hazırlık maçı oynadı. Karşılaşma 2-2 sona erdi. Her iki ekibinde centilmence mücadele verdiği maçta yaklaşık 200 taraftar seyir zevki yaşadı.