Bodrum, birçok plaj ve koy seçeneği ile her beklentiden ziyaretçiye kolayca uyum sağlar. Hareketli ve kalabalık plajlarıyla göz kamaştıran Bodrum’da aradığınıza ulaşmak için mavi bayraklı plajları arıyor olabilirsiniz. Bodrum’da mavi bayrak alan birden fazla plaj seçeneği yer alıyor. Bu sayede faklı konumlarda yer alan plajlarda da aynı kalitede hizmet almanız mümkün hale geliyor.

Bodrum ve çevresinde yer alan mavi bayraklı plajları önceden araştırarak konum ve hizmet açısından size uygunluğunu kontrol etmek isteyebilirsiniz. Plaj için tercih ettiğiniz sahile ve koya bağlı olarak ziyaretçi kalabalığı değişiklik gösterebilir. Genel olarak Bodrum ve çevresinde birden fazla mavi bayraklı plaj bulunuyor. Aşağıdaki listeye göz atarak farklı konumlarda yer alan mavi bayraklı plajları kolayca bulabilirsiniz.

Yalıçiftlik Plajı

En temiz koylardan birine ev sahipliği yapan Yalıçiftlik, Gökova Körfezi’nde yer alıyor. Yalıçiftlik henüz keşfedilmemiş koylar arasında yer aldığı için buradaki plaj oldukça sakin ve temiz görünüyor. Temiz denizi ve dalgasız yosunu ile insanı kendine çeken bu mavi bayraklı plajda pek çok güzellik sizi bekliyor. Sakin ve huzurlu bir ortamda plaj keyfi sürmek isteyenler için Yalıçiftlik ideal bir seçenek olabilir.

Bitez Özgür Halk Plajı

Gümbet’in ilerisinde yer alan Bitez, birden farklı mavi bayraklı plajı bir arada sunuyor. Bunlar arasında, en çok rağbet gören Bitez Belediyesine ait olan Özgür Halk Plajı oluyor. Yarım ay biçimindeki oldukça uzun halk plajında temiz ve ferah bir alan bulunuyor. Soğuk ve berrak denizi ile dikkatleri üzerine çeken Özgür Halk Plajı’nda günü geçirdikten sonra gece de farklı aktiviteler yapabilirsiniz. Özellikle gün batımını izlemeyi sevenler için Özgür Halk Plajı keyifli anlar sunuyor.

Gümbet Halk Plajı

Bodrum Gümbet Halk Plajı merkeze yakın koylar arasında en popüler plajlardan biridir. 1 kilometrelik uzun kumsalıyla dikkat çeken Gümbet Halk Plajı’nın denizi sığdır. Gümbet Halk Plajı birçok su aktivitesinin yapılmasına imkân tanıyor. Taşlık bir plaja sahip olan Gümbet Halk Plajı, denizinin sığ olması nedeniyle çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor. Gümbet Halk Plajı ayrıca su sporları için popüler adreslerden biridir.

Gümüşlük- Bodrum Çayıraltı Plajı

Gümüşlük belde sınırları içinde yer alan Bodrum Çayıraltı Plajı yerli ve yabancı turistlerin sıklıkla tercih ettiği plajlardan biri. Özellikle mavi bayraklı plaj grubunda yer alması nedeniyle daha fazla ziyaretçi akınına uğruyor. Birçok şeye ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz Çayıraltı Plajı’nda sakin ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

Bodrum halk plajları birçok tatilcinin merak ettiği konulardan biridir. Bodrum’un en güzel plajları, Bodrum gündemi, Güncel Bodrum haberleri ve son dakika Bodrum haberleri hakkında merak ettiklerinizi Bodrum Haber aracılığıyla takip edebilirsiniz.