Özellikle yaz geldiğinde “Bodrum Tekne Kiralama” kelimeleri yan yana dizilir ve araştırmalara başlanır: Bu araştırmayı yapan ve Türkiye’nin dört bir yanından Bodrum’a gelmeye hazırlanan turistler gerçek bir yaz tatilinin keyfini çıkarmanın ne demek olduğunu çok iyi bilmektedirler.

Zira onlar, günlerini otellerde ya da benzer tesislerde geçirmeyecekleri için o dört duvar arasına sıkışmışlık ve sanki muhteşem manzaraları kaçırıyormuş hissi ile hiç boğuşmadan, huzurla ve çok büyük bir keyifle geçirmek için oldukça hazırdırlar. Üstelik bunun Bodrum’da tekne kiralamanın yalnızca akla gelen ilk avantajlarından biri olduğunun da oldukça farkındadırlar.

İşte sizin de bu şanslı gezginlerden biri olmak istediğinizi varsayarak bahsi geçen avantajları tek tek sıralamadan önce tekne kiralama konsepti hakkında genel bir tanım yapmak istiyoruz ki sizi nasıl bir tatil şemasının beklediği hakkında bir fikir edinin.

Konsept Hakkında

Bodrum’da tekne kiralamaya karar verdikten sonra ilgili kişilerle görüşür ve kişi sayınıza, tekne donanımına ve konaklama tipi ve sürenize göre bir tekne seçersiniz. O andan itibaren de ya kendi başınıza ya da bir kaptan vasıtasıyla dilediğiniz koya, plaja, adaya ya da kıyıya açılırsınız. Hatta gerekli belgeleriniz varsa Yunan adalarına dahi uzanabilirsiniz!

Bir diğer deyişle tekne kiralama konsepti tamamen sizin zihninizdeki isteklere göre şekil alır. Örneğin bir evlilik teklifi ya da parti için de bodrum günlük tekne kiralama yapabilirsiniz, ya da birkaç haftalık uzun bir tatil için de… Dolayısıyla fiyat tablosu da birden çok belirleyicinin etkisinde kalınarak hazırlanır. Bu noktada tavsiyemiz önceliklerinizi belirlemeniz ve sürenizi şimdiden güzelce hesap etmeniz yönünde olacaktır.

Bolca Avantaj

Gelelim oldukça merak edilen bir noktaya, yani “Neden Bodrum’da tekne kiralayayım ki?” sorusunun cevabına… Birden fazla madde sayacağımız bu bölümden sonra çantanızı hazırlamaya başlayacağımızdan hiçbir şüphemiz yok!

  • Tekne kiralama hizmeti ile tam olarak aklınızdaki tatili ya da organizasyonu yaratabilirsiniz çünkü esnek bir tarza sahiptir.
  • Her bütçeye göre bir hizmet almak mümkündür.
  • Tesislere kendinizi kapatarak ya da yalnızca belirli sahillere giderek kendinizi kısıtlamazsınız: Engin maviliklere karışıp nereye isterseniz oraya gidersiniz, hem de odanızdan (kamara) hiç çıkmadan!
  • İzole bir tatilin anahtarıdır: Yalnızca siz ve sevdikleriniz, kalabalıktan bir hayli uzakta tatil yapma keyfine erişirsiniz. Özellikle dünya gündemindeki bu pandemi döneminde en sağlıklı, tehlikesiz ve hijyenik tatil tipidir.
  • El değmemiş koylarda yüzme fırsatına erişirsiniz.
  • Özgürlüğü iliklerinize kadar hissedersiniz!
  • Sanatla alakalıysanız size ilham olabilecek pek çok his ve olayı işte bu tatil/gezi türü boyunca yaşayabilirsiniz.
  • Sıradanlık hissini ortadan kaldırırsınız ve kendinizi şımartma fırsatı elde edersiniz.

Özetle Bodrum tekne kiralama hizmeti size enfes bir sürenin kapılarını açar.

Tekne Kiralarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Tabii ki bu kadar avantajın ortaya çıkabilmesi için kaliteli bir hizmet almalısınız. Bu kalite-kontrol aşamasında ise aşağıdaki maddelerin sağlanıp sağlanmadığına dikkat edip değerlendirmenizi eksiksiz bir şekilde yapabilirsiniz.

  • Hiç şüphesiz ki teknede tüm sağlık tedbirleri alınmış olmalıdır ve size teslim edilmeden önce özel maddelerle dezenfekte edilmelidir.
  • Teknenin teknik ve güvenlik donanımı tam olmalıdır. Düzenli bir şekilde kontrolleri ve bakımları yapılmış olmalıdır.
  • Konfor ve şıklık bir araya gelmelidir.
  • Aracı firmanı profesyonel bir hizmet sunması gerekmektedir.
  • Bütçenize göre en iyi fiyat-performans oranını yakalamalıdır.
  • Gerekli izin ve belgelere sahip olmalıdır.

Bu maddeler bir araya geldiğinde ise sizi şüphelerden uzak, muhteşem bir tatil bekliyor demektir.

En İyi Bodrum Tekne Kiralama Hizmeti

Öyle uzun uzadıya araştırma ve değerlendirme yapacak vaktiniz yoksa ve yukarıda bahsi geçen her bir özelliği güvertesine taşıyan ve sizlere muhteşem bir tatil fırsatı sunan bir Bodrum Tekne Kiralama hizmeti almak isterseniz ilgili bağlantıya tıklayıp dilediğiniz tekneyi seçebilirsiniz!

Tecrübeyi, samimiyeti ve çeşitliliği bir araya getiren Bi’ Günlük Turlar ailesi ile unutulmaz bir mavi yolculuğa çıkacaksınız…