Her cildin yapısı farklı reaksiyonlar göstererek kızarmaya veya kabarmaya başlar. İşte Bioderma Sensibio hassas olan ve kızarıklık ile tepki veren cildiniz için geliştirmiş formülleri sayesinde size uygun bir ürün tasarlamıştır.

Makyajınızı temizlemek eğer size acı veriyor sonrasında sizi rahatsız eden kızarık ve yanma hissi duyuyor iseniz bu ürün aslında sizlerin ihtiyacını gideriyor. Cildinizi makyajdan temizlemek için kremsi kıvamı ile cildinize zarar vermeden temizler. Hem cildinizi nemlendirir hem de onu besler.

Bioderma Sensibio Temizleme Suyu

Yüzünüzü bir kerede makyajdan arındırmak için geliştirilen bir bakım ürünüdür. Cildinize zarar vermeden, onun doğal yapısını koruyarak makyajdan arındırmaktadır. Cildinizi sakinleştirir ve yatıştırır. Cildinizi besler, onun sağlıklı olmasına katkıda bulunur.

Temizleme suyu ile cildinizin derinlerine inerek ona istediği temizliği sağlamış olursunuz. Temizleme suyu sayesinde cildinizi temizler, ferahlatır, nefes almasını sağlar ayrıca bu hisleri verirken durulamaya gerek kalmaz. Tek seferde büyük kolaylık sağlamaktadır.

Bioderma sensibio içerisinde alkol içermeyen ürünlerin arasında yer alan ve kendi cildinize göre güneş koruyucu ve bakım kremlerine bakmanız için https://www.kozmela.com/bioderma-sensibio ziyaret edebilirsiniz.