Avantajları kullanır kullanmaz hissedeceğiniz Dermo White daha beyaz cilt görüntüsüne ulaşmanızda etkilidir.

Koltuk Altı Kararmaları

Koltuk altlarında oluşan kararma genellikle terleme ve uzun süre kapalı kalma nedeniyle oluşmaktadır. Cildinizde açık havayla temas etmeyen yerlerin kararma olasılıkları genelde çok yüksektir. Koltuk altı kararmalarına yönelik kullanacağınız adlı kremde aşamalı şekilde beyazlatıcı etkiyi bulabilirsiniz.  Bu beyazlatıcı etkilerden alacağınız verim derinizdeki temel özelliklere göre değişecektir.

Koltuk altı kararmalarınızı için kullanacağınız Dermo White’ı rutin halde sürmelisiniz ki etkisini daha çok bulabilesiniz.

Genital Bölge Üst Bacak Kararmaları

Genital bölge ve üst bacak kasık kıvrım bölümlerinde kararmalar sıkça görülmektedir. Bu alanda da nem ve güneş görmeme durumuna bağlı olarak siyahlaşmalar olacaktır. Genital kısımların beyazlatmasına destek krem kullanımı bir ay boyunca sürdürüldüğünde farklı görüntüyü hissedebilirsiniz. Ayrıca göğüs uçları, yüz bölgesi, diz ve dirseklerde de kullanım yapabilirsiniz. Diz ve dirsek kararmalarında özellikle uzun süre aynı cisme temas ediliyorsa bu halde kararmalar olabilir. Krem kullanıldıktan sonra temas noktalarına dikkat etmek gerekir.

Bir Kutu Kaç ml?

Kullanmak istediğiniz beyazlatıcı kremde bir tüp 50 ml olarak satılmaktadır.  Bu ölçü ortalama bir aylık kullanıma yetecek kadar olan ölçüdür ve gün içerisinde bir kere sürerek avantaj sağlayabilirsiniz.

Tonik, su, misel su gibi temizleyici maddelerle pamuğu yüzünüze ya da nereye uygulayacaksanız o alana sürünüz. Uygulama şekli Dermo White’ın en önemli kısımlarından biridir. Örneğin makyaj kalıntısı olan bir ciltte krem bir etki yapmaz. Bu nedenle deri altına geçişini tıkamayan bir durum olması gerekmektedir. Tek seferde kullanacağınız kremin miktarı bir iki sıkımlık parmak ucu kadar vs. olmalıdır.   Etki açısından bakıldığında ince tabaka yaymak ve dairesel hareketler yaparak ürünü deriye yedirmek önemlidir.

Gece saatlerinde kullanacağınız krem gündüz zamanlarından daha çok fayda sağlamanızda etkili olacaktır.

Hologramlı ürün demek kullanım tarihi ve üretim yeri açısından açıklamalı, takip edilebilir ürün demektir. Resmi satış sitesine başvuru yaptığınızda siparişinizi hızlı şekilde oluşturacağınız alan vardır. Formu doldurarak adres bilgilerinizi yazarak ve kutu seçimi yaparak ilerleyebilirsiniz.

Dermo White Kremi satın alacaklar için ürün seçiminde önce bir kutuyla başlamanız önerilir. Bu kutu fiyatı 59 liradır ve ek 10 lira kargo bedeli ödersiniz. Ücretsiz kargo ile 2 kutuluk ürünü 109 liradan alabilirsiniz. Hediye ürünü olan paketlerden almak isterseniz 3 tane ve bir de anti aging kremle 149 lira ödemeniz gerekir.5+1 ürün fiyatı da yine anti aging kremli hediyesiyle 169 liradan satılmaktadır.

Başka kişilere alacaksanız önce kendiniz kullanmış ve memnun kalmış olmalısınız. Ürünü doğru biçimde uygulayıp beyazlatıcı etkisini de hissedince başka kişilere yönlendirme yapabilirsiniz. Çok paket almak avantaj sağlar, ürünlerden epey kar elde etmiş olursunuz.