Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak'tan muhtarlara verdiği teknolojik destekten dolayı plaket aldı. 
Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak, Aktepe Mahalle Muhtarı Mehmet Örki ve Dokuzkavaklar Mahalle Muhtarı Nihat Urhan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda dernek üyesi muhtarla Denizli Belediye Başkanı Zolan'ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Çolak, Başkan Zolan'ın kısa süre önce 79 mahalle muhtarına son teknolojiye sahip diz üstü bilgisayar ve yazıcı hediye ettiğini belirterek, “Bizlerin verimliliğini artırmak ve daha sağlıklı hizmet vermek için Başkan Osman Zolan'dan destek gördük. Daha önce bilindiği üzere muhtarlık binalarımız çağın gereklerini karşılayacak şekilde yenilendi. Kısa süre önce de bilgisayarlarımızı aldık. Her türlü isteğimiz de anında sizlerden karşılık buluyor. Tüm muhtarlarımız adına size teşekkür ederim” dedi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da muhtarların halkla birebir temas ederek hizmet yürüttüğünü ifade ederek, ‘’Kendilerine başvuran vatandaşların işlemlerini kolaylaştırabilmeleri amacıyla Denizli sınırlarında bulunan 79 mahalle muhtarına, son teknolojiye sahip dizüstü bilgisayar ve yazıcı hediye ettik. Bundan sonra da muhtarlıklara gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Muhtarlarımız bizim en önemli çalışma arkadaşlarımız. Bizlerin mahallelerdeki elimiz, ayağımız, gözümüz sizlersiniz. Mahallelerdeki dertleri, sıkıntıları bizlere aktaran sizlersiniz. Göreve başladığımız ilk günden itibaren muhtarlarımızla birlikte hareket etme gayreti içinde olduk. Vatandaşlarımıza hizmet götürme konusunda sizleri çalışma arkadaşları olarak görüyoruz” dedi.
Daha sonra Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'a plaket sundu.