Çivril Belediyesinde Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven’in makamında yapılan ve Denizli Cerrahi Hastanesi Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Hafize Uşak’ın takdim ettiği sağlık sözleşmesi imza protokolünü imzalayan Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven ; “Hastane ile böyle bir anlaşma yapmaktan mutluluk duyduk. Belediyemiz çalışanları ve bu kişilerin birinci derece yakınları  (çalışanın kendi anne-babası, eşi ve çocukları )anlaşma şartlarına göre tedavi hizmetlerinden yararlanacaklar. Cerrahi Hastanesi yöneticilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu kutlu yola çıktığımız ilk günden bugüne kadar yanımda olan personelime teşekkür ediyorum. Gayret ve hizmetlerini görmemezlikten gelemeyiz. Bu anlaşma da onlar için. Hayırlı olsun.”   dedi.
Çivril Belediyesi çalışanları yapılan protokol ile birlikte Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’ne giden Belediye personelleri ve birinci derece yakınlarına hekim muayene ücretlerinden 1 yıl süre ile;
Doktor muayene ücretlerinden yüzde 50,
Ameliyat hizmetlerinden yüzde 10,
Tetkiklerden yüzde 20 indirim sağlanacak.
Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven’in personeline yaptığı bu anlamlı jest ,personeli tarafından da memnuniyet ile karşılandı.