HABERDENİZLİ.COM

Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği  (AYSİAD) üyelerinin oyları belirlenen ödülleri Merkezefendi Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahiplerine teslim edildi.

AYSİAD tarafından 12 farklı dalda, 30 kurum ve kişilere ödül verildi. Gecede Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği Denizli'ye hizmet eden, Denizli için çalışan, Tarihe katkıda bulunan kişilerin yaptıkları çalışmaları, ürettikleri projeleri ödüllendirildi.

En Güzel Türkçe İsimli İş Yeri Ödülü, İş İnsanı Girişimcilik Ödülü, İş İnsanı Basın Ödülü, İş İnsanı Yenilikçi Yatırım Ödülü, Denizli Kent Tarihine Katkı Ödülü, Yılın Çevreci Ve Doğa Dostu Ödülü, Sosyal Sorumluluk Ödülü, Kültür Sanat Katkı Ödülü, Türk Kültürüne Hizmet Ödülü, Aysiad Hizmet Ödülü, Yılın Sporcuları Ve Spor Ekipleri Ödülü, Denizli İçin Yapılmış En Güzel Proje Ödülü ve Denizli’ye Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu.

Ödül törenine ise Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu katıldı.

AYSİAD'ın ödülleri sahiplerini buldu

Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Mahmut Catlık, "Güç birliği ve gönül birliği yaparak AYSİAD'ı oluşturan değerli üyelerimiz 14. ödül törenimize hoşgeldiniz. AYSİAD toplumdan gelen talebin sonucu olarak ortaya çıkmış bir sivil toplum kuruluşudur. 170'e yakın üyesi 43 farklı sektörden işletmesi bulunan AYSİAD, kurulduğu 2004 yılından itibaren ülkemiz ve Denizli için bir çok etkinliğe imza attı. Bugün düzenlediğimiz ödül töreninde AYSİAD üyelerimizin spordan kültüre, Denizli'deki işletmelerin kamu kurum ve kuruluşlarının ürettiği bir çok projeye hakim olduğunu gösteren ödül töreninde ödül alan tüm kurum kuruluş ve şahıslara Denizli için yaptıklarından dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

AYSİAD'ın ödülleri sahiplerini buldu

AYSİAD'ın fikri hür, vicdanı hür ve öz denliğine bağlı yönetici, sanayici ve işadamları tarafından el birliği güç birliği ve gönül birliği ile kurulduğunu söyleyen Catlık, "Türk coğrafyasının yeni ahileri, yani iyi ahlakın doğruluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin, kısacası bütün meziyetlerin birleştiği bir sosyo ekonomik düzeni olan AYSİAD'la bulunduğu yerde kendi AYSİAD'larını bağımsız halde kuracaklardır. Adımızın nereden geldiğini unutamayız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi 'hiç bir şeye ihtiyacımız yok. Yalnız bir şeye ihticayımız var çalışkan olmak.' AYSİAD üyeleri adına ödül alan tüm çalışmaları kutlar, bizi yalnız bırakmayanlara teşekkür ederiz." dedi.

AYSİAD'ın ödülleri sahiplerini buldu