Gelin tacı bir gelinin olmazsa olmaz aksesuarlarından biridir. Gelin tacı nasıl gelinlik olmadan olmazsa aynen o şekilde taç olmadan da bir gelinin tamamlanması mümkün olmayacaktır. Gelin taçları bir gelinin vazgeçilmez ve başköşe aksesuarlarından birisidir. Gelin taçları her zevke uygun olarak özenle ve dikkatli bir biçimde üretilmekte, her gelinliğe ve her stile uygun özel gelin taçlarını bulabilmeniz mümkün olmaktadır. En ekonomik modellerden en gösterişli modellere kadar pek çok farklı gelin tacı modeli bulunmaktadır. En özel gününüzde zevkinize ve tarzınıza uygun onlarca farklı gelin tacı bulmanız mümkündür.

Gelinliğin olmazsa olmazı gelin tacı bir hanımefendiyi prenses gibi gösterecek olan bu ürünümüz kalitesiyle duruşuyla ve avantajlı fiyatıyla bir hayli göz kamaştırıyor. İhtiyacım olanı, ihtiyaç duyduğum anda buldum diyeceğiniz bir gelin tacının sizin olmasını istemez misiniz? Gelin tacı olmazsa da olur diyenler tekrar düşünün hayatınızda tek bir gün ve o gün unutulmayacak bir gün olacak. Bu günde sizler için özel tasarladığımız gelin tacı ile bir prenses gibi görünmek farkındalık yaratmak istemez misiniz? Peki neye dikkat etmek lazım.

Aradığın Gelin Tacı Hayalperst Boncukta

Peki nelere dikkat etmeliyiz. Gelin tacını seçerken önceliği kullandığımız saç modeline vermeliyiz yani genelde gelin adaylarımız saç yapısına göre duvaklarına göre gelin tacını tercih ediyor. Gelin saçının toplu olması veya dağınık açık bir şekilde olması gelin tacının modelini değiştirir. Genel baktığımız zaman duvaklarda ya tam tur ya da yarım tur kullanabiliyorlar. Bazen de adaylarımız düğünün konsepti ile alakalı olarak gelin tacını belirliyor. Bir kır düğünü ile salon düğünü tabi ki aynı olmuyor.

Örnek verecek olursak kır düğününde gelin tacı biraz daha serbest çiçeklerle süslenmiş bir çiçekli gelin tacı gelin açısından daha hoş görünüm sağlar bu şekilde seçimimizi yapabiliriz. Balo salonu düğünlerinde ise genelde tercih edilen model biraz daha derli toplu tek yer odaklı gelin taçlarımızı seçebilirsiniz. yani dolayısıyla düğünün tarzı gelinliğin tarzı ve mekanın tarzı gelin tacı seçiminizde büyük rol oynar.