LD Player Nedir?

LD Player, Android sitemine ait akıllı cihazlarda oynanan oyunları bilgisayar ortamına taşıyarak çok daha keyifli halde oynanmasını sağlayan bir emülatördür. Yani mevcut işletim sistemleri içerisinde ek işletim sistemi sunan bir simulasyon da denilebilir. Böylece LD Player sayesinde Android temelli mobil uygulamalar ya da oyunlar kolaylıkla bilgisayar ortamına taşınabilir.

LD Player Özellikleri

Küçük ekranda oyun oynamak yerine daha profesyonel şekilde klavye ve mouse kullanarak oyun oynanması pek çok kişinin oldukça büyük zevk aldığı bir iştir. Zevkli ve muazzam grafik özellikleri sunan bu oyunların bilgisayar ortamında sorunsuz şekilde oynanmasını sağlayan LD Player, sorunsuz kullanım sunduğu için popülerdir. Kurulumu ve kullanımı oldukça basit olan program sayesinde istediğiniz FPS oyununu ya da RPG, rol yapma oyununu pc'nizde oynayabilirsiniz. Türkçe dil seçeneği de sunan program içerisine Whatsapp dahi kurabilir, oyun arkadaşlarınız ile mesajlaşabilirsiniz.

Kurulum aşamasından sonra LD Player'in sorunsuz şekilde çalışabilmesi için çözünürlük ayarının monitöre göre ayarlanması gerekir. Ayrıca çekirdek işlemci ayarınız olan CPU değerini de işlemcinize göre yapılandırmanız gerekir. LD Player'in kasma sorunu olmadan, sorunsuz şekilde kullanılabilmesi için şu özelliklerin karşılanması gerekir:

- En az i3 ve aynı seviyede bir işlemci,

- En az 8 GB RAM kapasitesi,

- En düşük GTX 750 serisi bir ekran kartı.

LD Player - https://indirgeek.com/ld-player/