Eşofman seçerken gösteriş ve model kadar sizin ürünün içinde de ne kadar rahat hareket ettiğiniz önemlidir. Alt eşofman seçiminde daha çok esneklik ve kumaşı dikkat çekebilir. Ürünün inceliği, dokusu kalitesi ne kadar kullanışlı olduğu da önemlidir. En önemlisi de bir kaç yıkamadan sonra çekmemesi aynı zamanda solmamasıdır.

Alt Eşofman Modelleri

Bayanlar daha çok renkli seçim yaparken erkekler ise koyu renkleri seçerler alt eşofman modelleri genelde beli lastikli ve bağcıklı olabiliyor. Aynı zamanda günümüz de gençler daha çok paçası lastikli eşofmanları tercih ederken yaşlı ve orta yaşlılar ise paçası bol eşofmanları tercih edebiliyor.

Alt Eşofman Bedenleri

Bay ve bayanlar içinde hemen hemen her beden bulunabiliyor. Herkesin rahatça alabileceği bu ürün aynı zamanda kalite bakımından da fiyatı ona göre belirleniyor. Alt eşofman ürünlerinin genel olarak bedenlerine baktığımızda ise s, m, l xl, xxl, xxxl ve battal beden olarak belirtebiliriz. Sizlerde iyi bir eşofman altı almak isterseniz https://www.lescon.com.tr/erkek-esofman-alti/ sitesinden dilediğiniz ürünü güvenle temin edebilirsiniz