HABERDENİZLİ.COM

Yerel seçimler yaklaşırken, Denizli Millet İttifakının 2 liderini ağırlamaya hazırlanıyor. İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yarın saat 17’de 29 Ekim Bulvarı üzerinde ortak miting yapacak. İlk kez bir arada miting yapacak olan Akşener ve Kılıçdaroğlu’nun programı da kesinleşti. Buna göre Kılıçdaroğlu, Burdur’daki mitingin ardından saat 17’deki mitinge karayoluyla gelecek. Kılıçdaroğlu, mitingin ardından ise Aydın’a geçecek.

AKŞENER’İN PROGRAMI YOĞUN

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Denizli programı ise yoğun. Bugün akşam saatlerinde Denizli’ye gelecek olan Akşener’in geceyi Denizli’de geçirdikten sonra yarın 3 ilçede miting düzenleyecek. Millet İttifak’ı Belediye Başkan adayları olan Tavas’ta Kadir Tatık, Kale’de Necati Tahal, Beyağaç’ta ise Rıfat Pürdik’in seçim ofislerini açacak ve halka seslenecek. Akşener, 10.30’da Tavas’ta, 12.30’da Kale’de, 13’te ise Beyağaç’ta ziyaretlerde bulunması bekleniyor. İYİ Parti liderinin bu ilçelerde esnaf ziyareti yapacağı da öğrenildi.

ÖNCE YEMEK ARDINDAN DA BULDAN

3 ilçeyi ziyaret ettikten sonra Denizli’ye dönecek olan Akşener, 17’deki mitingin ardından Denizli’de kalacak. Saat 20’de işadamlarıyla yemekte buluşacak olan İYİ Parti Lideri, geceyi Denizli’de geçirdikten sonra Perşembe günü saat 10.30’da Buldan’da İYİ Parti adayı Temel Başbuğ ile seçmenlerle buluşacak. Akşener, bu programın ardından Aydın’a hareket edecek.