HABERDENİZLİ.COM

Uzman Psikolojik Danışman Naz Yıldırım’ın “İletişim Teknikleri” eğitimi ile başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti. AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ün konuşmaları’nın ardından Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci konuşmalarını gerçekleştirdi.
Konuşmasında AK Parti’nin Kadın üye ve yönetici sayısı açısından dünya’nın en büyük siyasi kadın topluluğu olduğuna vurgu yapan Başkan Nurcan Dalbudak; “AK Parti siyasetinin ülkemize ve milletimize kazandırmış olduğu yenilikler içerisinde en önemlilerinden biri de kadınlarımızın aktif siyasette daha çok yer almasıdır. Kadınlarımız siyasette olduğu sürece siyasetinin daha başarılı ve naif bir siyaset olacağına inanıyorum” dedi. 
Başkan Nurcan Dalbudak konuşmasında devamla şu ifadelere yer verdi: 
“Cumhurbaşkanımızda kadınlarımıza ayrı bir önem veriyor. Güçlü, özgüveni olan ve siyasete girebilme cesaretini gösterebilmemizi biz kadınlar olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza borçluyuz. Denizli  AK Parti Kadın Kolları Başkanı olarak buradan herkese çağrı yapıyorum. Tüm kadınlarımızı AK Parti il başkanlığına davet ediyorum. Misafirimiz olun kahvemizi çayımızı için diyorum. Hedefimiz kadınlarımızın tamamına ulaşabilmek ve onları AK sevdanın bir parçası yapabilmek . Eğer onlar gelemiyorlarsa biz gideceğiz. Sadece evlerine , değil gönüllerine gireceğiz. Biz yerel seçimlerde canla başla çalışacağız.”
Protokol konuşmaları’nın ardında basına kapalı bölümde istişare toplantısına geçildi.
Önceki seçim dönemleri’nin değerlendirilmesi’nin ve önümüzdeki seçim sürecinde yapılacak çalışma programı’nın konuşulduğu toplantıda Kadın Kolları olarak seçim maratonuna hazır olduğu mesajını verdiler.
İstişare toplantısı’nın ardınan beraber yenilen akşam yemeği ve akabindeki müzik dinletisi’nin ardından devam eden kamp ertesi gün sona erdi.