Denizli Pamukkale Ovası, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkanı İbrahim Vural’ı kelimenin tam anlamıyla bağrına bastı. Sabahın erken saatlerinde Gözler’den yola çıkarak neredeyse tüm ova köyleri ve beldelerini dolaşan CHP’li Başkan Vural’a ilgi görülmemiş düzeydeydi. Ova insanı, o toprakların öz evladına, kendi adayına sahip çıkarak zorlu yarışta Vural’a güç ve destek verdi.
Gözler, Uzunpınar,  Kurtluca, Güzelpınar, Haytabey, Karahayıt, Develi, Pamukkale, Akköy, Akdere, Eymir, Uzunpınar, Güzelpınar ve Yeniköy gibi ovadaki yerleşim merkezlerini tek tek dolaşan Vural, meydanlarda kalabalık gruplara seslendi, evleri ziyaret etti.
Kadınlar gözyaşları ve dualarla karşıladı
Ovanın kadınları, Pamukkale Ovası’nda doğup büyümüş ve şimdi Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olacak Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak karşılarına çıkan Başkan Vural’a göz yaşları arasında dualarla destek verdi.
Birçok yerleşim merkezinde vatandaşların Vural ile birlikte fotoğraf çektirmek için sıraya girmesi Başkan Vural’ı duygulandırırken, kendisine gösterilen bu yoğun ilgi karşısında Vural “Kimse bu verimli toprakların emekçi insanını görmezden gelemez. Aranızdan biri olarak bana gösterdiğiniz büyük hürmete, ev sahipliğine ve sevgiye yakışanı yapmak için söz veriyorum.  Bu toprakların değerini de, sorunlarını da çok iyi biliyorum. Tarımdan turizme sizlere katkı koymak, yol açmak boynumun borcu olsun” diye konuştu
Vural, Allah’ın izniyle 6 oklu al kırmızı bayrağı Çökelez’in zirvesine dikeceğiz
“30 Mart için kimsenin şüphesi olması. Allah’ın izniyle hepimiz için güzel günler çok yakın” diyen Vural, 30 Mart’ın köylüsü, işçisi ve kentlisiyle halkın zafer günü  olacağının altını çizdi. “Biliyoruz ki 30 Mart günü Allah’ın izniyle o sandıktan bizler çıkacağız. Ve bize kazanmak yetmez. İnşallah en az yüzde 10 farkla, Allah bize o günü görmeyi hep birlikte nasip ederse 30 Mart akşamı 6 oklu al kırmızı bayrağı el ele Çökelez Dağı’nın zirvesine dikeceğiz” dedi.