HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, (UKOME) Denizlİ’de faaliyet gösteren servis sayısını 50 tane daha artırma kararı aldı. Her bir plaka için 180 bin lira muhammen bedel belirlendi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi UKOME Genel Kurulu, toplu taşıma sisteminde sürekliliğin sağlanması, korsan taşımacılığın önlenmesi ve toplu taşımada verimliliğin arttırılması amacıyla okul taşıtı ve personel servis aracı olarak faaliyetini sürdüren “S” plakalı araç sayısını artırma kararı aldı.  Piyasada 200 bin liranın üzerinde satılan “S” plakalar için 180 bin lira muhammen bedel belirleyen UKOME, en yüksek bedeli veren 50 kişiye plakaları satacak. 

Kapalı zarf usulü yapılacak ihale için son müracaat tarihi 23 Mart, olarak belirlendi. İhale, 28 Mart’ta UKOME toplantı salonunda gerçekleşecek. 

3 SENE ÖNCE 100 BİN LİRAYA SATILDI

Denizli'nin, Büyükşehir statüsüne kavuşulmasıyla birlikte Eylül 2014 - Ağustos 2015 arasında yaklaşık 100 bin TL fiyatla satışı yapılan “S” plakaya 3 sene sonra 180 bin lira fiyat belirlendi.  Plakaların ihalede 200 bin liranın üzerinde bir fiyata satılması bekleniyor.