31 Mart 2019 Pazar günü Türkiye’de yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi parti ve bağımsız belediye başkanı ve mahalle muhtarları çalışmalarına devam ediyor.

Bulundukları bölgedeki seçmenlerin kendilerine oy vermesi için, mitingler yapan, tanıtım broşürü dağıtan, sosyal medyada kendini anlatan, tanıtım videosu yayımlayan, vatandaşı yerinde ziyaret eden belediye başkanı ve muhtarlar 31 Mart’a sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı.

Biz de haberdenizli.com olarak okuyucularımızdan gelen yoğun istek üzerine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Pamukkale, Merkezefendi, Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Sarayköy, Serinhisar ve Tavas ilçeleri için 31 Yerel Seçim anketi yapmaya karar verdik.

20 İLÇEYE AYRI AYRI ANKET

Denizli Büyükşehir Belediyesi dahil 20 ilçe için ayrı ayrı anket düzenledik. Anketlerde belediye başkan adayı ve partisi bulunuyor.

Aynı IP’den bulunduğunuz ilçeye ve Denizli Büyükşehir Belediyesine 1’er kez oy verebilirsiniz. Oyunuzu kullandıktan sonra sonuçlara bakabilirsiniz.

Örnek; Tavas Belediye Başkanlığı için oy kullanırken Belediye logosunun üzerine tıklayıp anketi daha detaylı görebilirsiniz. Yorum yapabilirsiniz.

Anketimiz seçim yasakları başlayınca sona erecek.