HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Mehmetçik Mahallesi Çamlık Bulvarı No:45/A’da ‘Bursa Kebap Evi’ hizmete açıldı. Denizlililer yeni bir tat’a kavuştu.

İşletme sahibi Süleyman Üstek, İstanbul ve Uşak’tan sonra memleketi Denizli’ye de Bursa Kebap Evi Şubesini Açtığını söyleyerek konuşmalarına şu şekilde devam etti, “Bursa Kebap Evi’nin yaklaşık olarak 31 İlde 75 tane Şubesi var. Bizim açtığımız şubelerde İstanbul ve Uşak’tan sonra Denizli’deki de 3. Şubemiz oldu. Git gide büyüyen bir marka fiyatlar gayet uygun ve cazip İskener – Kebap ve çeşitlerinin her türlüsünü yapıyoruz. Yoğun süren çalışmalar sonrası Denizli’ye memleketime ‘Bursa Kebap Evi’ni kazandırdık. Mimarisinden ürününe kadar herkese hitap eden ürünler var. Bursa Kebap Evi’ne gelen kişileri evinde hissettireceğimize eminim.” İfadelerini kullandı.

İşletme sahibi Üstek, Bursa Kebap Evi’nin sosları konusunda iddialı olduğunu da belirtti.

Açılışa katılan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, “Bursa Kebap Evi’nin açılında bulunduk ve Denizli’ye böyle bir işletmeyi kazandırdığı için Süleyman Üstek’e çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bursa Kebap Evi’nin açılışı yapılmadan önce yemek yemeye gelin ve damat katılmasının ardından, Bursa Kebap Evi’nin açılışına çok sayıda misafir ve Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin katıldı.

Dualarla birlikte, Kurdela kesme merasiminin ardından Bursa Kebap Evi’nde Başkan Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin açılış yemeği için masada yer aldılar.