3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Denizli merkezdeki 3 farklı noktada Engelli Aracı Akü Şarj İstasyonu hizmete sunuldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın katılımı ile gerçekleşen açılış törenine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Engelliler Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Candoğan Parkı Akülü Araç Şarj İstasyonu'nun açılışında konuşan Başkan Zolan, engelleri kaldırmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Zolan, "Denizlimizde bugün 3 noktaya Engelli Aracı Akü Şarj İstasyonu kurduk. Bayramyeri, Candoğan Parkı ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin olduğu bölgede istasyonlarımız çalışıyor. Bu sayıyı daha da artıracağız. Akülü araç kullanan kardeşlerimizin 'şarjım biter' diye kaygısı olmadan evlerinden çıkmalarını sağlayacağız" dedi. Ben 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum. Önümüzdeki yıla kadar daha çok engelin kalktığı bir dönem olmasını diliyorum" diye konuştu. Konuşmanın ardından istasyonun açılışı gerçekleştirildi. 

Denizli merkezde Bayramyeri, Candoğan Parkı ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi bölgelerine yerleştirilen engelli aracı şarj istasyonları 45 dakikada akülü engelli araçlarının yüzde 80'inin şarj edebiliyor. Üç aracın aynı anda şarj olabildiği istasyonlarda kurulan ekranlarla bilgi ve tanıtım videoları da takip edilebilecek. Engelli aracı akü şarj istasyonları engellilerin kullanımına ücretsiz sunuldu.