HABERDENİZLİ.COM

81 İlden gelen Yöresel Ürünler’ isimli gıda mağazası Denizli’nin Merkezefendi ilçesi, Gerzele Mahallesi, Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşısında Cuma günü hizmete giriyor. 81 ilin yöresel lezzetini, uygun fiyatlarla Denizlili vatandaşlarla buluşturmak için yola çıkan  Genç girişimciler Hasan Manaz ve Ömer Ergül ilk etapta vatandaşlardan gayet olumlu tepkiler aldıklarını dile getiriyor.

Yaptıkları iş konsunda daha önce tecrübe sahibi olduklarını anlatan Ömer Ergül, “Türkiye’ni 4 ilinde burada yapmış olduğumuz faaliyeti yapıyoruz.  Bu tarz yerler genelde fuar şeklinde düzenleniyor. Ama biz vatandaşların her zaman ulaşabileceği işletmeler açarak bu işi yapıyoruz.” İfadelerini kulandı.

TÜKETİCİ DİREK ÜRETİCİDEN ÜRÜN ALACAK

Böyle bir gıda mağazası açarken üreticiyle tüketiciyi direk buluşturmayı hedeflediklerini anlatan Ergül, “vatandaşlar mağazamızda direk üreticiyle muhatap olacak.  Üreticiyle tüketici arasına aracılar girmediği içinde fiyatlar, piyasa fiyatlarının çok altında olacak. Vatandaşlara düşük fiyata kaliteli ürün alma fırsatı sunuyoruz." dedi. 

ANADOLU’NUN 4 BİR YANINDA ÜRÜNLER BURADA

Mağazaya  gelen vatandaşlar  Trabzon’un süt ürünlerinden  Çankırı’nın tuzuna Kayseri’nin pastırmasından Afyon’un sucuğuna,  Gaziantep’in baharatından Gümüşhane’nin pestil kömesine, İzmit’in pişmaniyesinden Erzurum’un Cağ kebabına, Bursa’nın zeytininden  Artvin’in  balına kadar yüzlerce ürünü satın alma fırsatı yakalayacak. 

Açtıkları mağazada toptan satışta yapabileceklerini ifade eden Ergül, “Arzu eden işletmeler burada direk üreticiyle temasa geçerek ürün tedariği sağlayabilecek.” Dedi. 

Ergül, Cuma namazının ardından açılcak olan mağazaya tüm Denizlilileri beklediklerini, uygun fiyata kaliteli ürün alam fırsatını kaçırmamalarını istedi.