Aysun Aru ve Merve Işık Yerlikaya’nın sahneledi iki kişilik tiyatro oyunu Günahkar, 8 Ekim Cumartesi günü Denizli’de. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda Saat 20.00’de Denizlili tiyatroseverlerle buluşacak Günahkar isimli oyun, İstanbul Hayal Tiyatrosu tarafından sahneleniyor. Ekranlardan tanınan ünlü sinema oyuncusu Ergin Kılıkçıer’ yaçıp yönettiği oyunun biletleri satışa sunuldu.

Psikodram türündeki 60 dakikalık tek perdelik oyun, bir akıl hastanesinde deprem sonrası iki kadının karşılaşması ile başlıyor. Toplum baskısıyla dışlanmış, sistemin içinde kaybolmuş, ötekileştirilmiş, hayatı boyunca şansı yaver gitmemiş bir kadınla, bir yetiştirme yurdunda gözlerini açan, hayatı boyunca kendini her alanda ispatlamaya çalışan ve gücünü yine kendinden alan sıradan bir kadının hikayesini konu alan oyun, yaşam şartlarının savunmasız bir canlıyı nasıl günahkar bir insana dönüştürdüğürü anlatıyor.

Biletleri, Eski TAÇEV, İki Çay Kafe ve Platin Müzik’in dışında online olarak Mobilet’te, sezon açılışına özel olarak 70TL’den satışa sunulan biletlerde çoklu alımlarda tiyatroseverlere indirim imkanı da sunuluyor. Ayrıca isteyen tiyatroseverlerin askıda bilet desteği de yapabileceği Günahkar, bu sayede imkanı olan pekçok tiyatroseverin bu oyunu Çatallçeşme Oda Tiyatrosu’nda izlemesini sağlayacak. 

Oyun ile ilgili daha fazla detaya ulaşmak için İstanbul Hayal Tiyatrosu’nun 0 546 519 05 36 numarasından telefonu, [email protected] ile mail adresi ve veya gunahkar_tiyatrooyun kullanıcı adlı  sosyal medya sayfaları üzerinden iletişime geçilebiliyor.

sahne-1