Merkezefendi ilçesi genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Merkezefendi Belediyesi, girişimci kadınlara destek olmaya devam ediyor. Daha önce dört kez gerçekleştirilen ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’nin beşincisi 22 Aralık Cuma (yarın) günü saat 12.00’de başlıyor. 250’nin üzerinde standın yer aldığı festival 23 Aralık Cumartesi ve 24 Aralık Pazar günü de devam edecek. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan festival beşinci kez gerçekleştirilecek. Festivalde, satış stantları, atölyeler, konserler, tiyatro gösterileri, söyleşiler ve sürpriz etkinlikler olacak.

BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER SİZLERİ BEKLİYOR

Her zaman renkli görüntülerin ortaya çıktığı festivalin ilk gününde; canlı karikatür performansı, ‘Obur ile Geveze Define Peşinde’ isimli çocuk tiyatrosu ve Tolgay’ın sahne aldığı kadınlar matinesi olacak.

Şeniz Doğan, “Yine Türkiye'de Bir İlke İmza Atacağız” Şeniz Doğan, “Yine Türkiye'de Bir İlke İmza Atacağız”

23 Aralık Cumartesi günü; sihirbazlık gösterisi, Ritmin Melekleri’nin performans sergileyeceği darbuka gösterisi, canlı karikatür performansı, ‘Melodiyle Bir Yaş Daha Büyüyoruz’ isimli vantrolog gösterisi, ‘Obur ile Geveze Define Peşinde’ isimli çocuk tiyatrosu ve Merkezefendi Belediye Orkestrası Prof. Dr. Fatma Akyüzlüer Konseri gerçekleştirilecek.

Festivalin son gününde ise; sihirbazlık gösterisi, Türkiye’nin sevilen sanatçısı Nilgün Belgün’ün sahnede olacağı ‘Aşk ve Komedi’ isimli gösterisi, Ritmin Melekleri’nin performans sergileyeceği darbuka gösterisi, ‘Melodiyle Bir Yaş Daha Büyüyoruz’ isimli vantrolog gösterisi, ödüllü ‘Balona Anlat’ yarışması ve ‘Obur ile Geveze Define Peşinde’ isimli çocuk tiyatrosu olacak.

Yüz boyama, dans ve çeşitli oyunların olduğu birbirinden keyifli çocuk etkinlikleri de festival boyunca devam edecek.

merkezefendi-belediyesi-girisimci-festival2merkezefendi-belediyesi-girisimci-festival1