Denizli’nin sevilen gazetecilerinden, Çal Gücü Gazetesi’nin kurucusu Hüseyin Aytekin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti. Yaklaşık 15 gün önce Çal Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Berkay Çoğuklugil Yüzme Havuzu’na inceleme yapmak için giden ve burada ayağı takılarak yere düşen Aytekin’i havuzu inşa eden firmanın çalışanları yaralı halde bulmuş ve hemen acil sağlık ekiplerine haber vermişti.

Olay günü durumu kritik olan Aytekin, Çal Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaklaşık 5 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan Aytekin daha sonra durumunun düzelmesi nedeniyle servise alınmıştı.

Bakan Işıkhan, Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı Bakan Işıkhan, Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı

Gözetim altında tutulduğu süre boyunca ailesi ve arkadaşları ile görüşen, ziyaretçi kabul eden Aytekin’in durumunun iyiye gittiği düşünülüyordu.

Fakat Aytekin’in bugün sabaha karşı ağır bir iç kanama yaşadığı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Aytekin’in cenazesi bugün Çal ilçesinde ikindi namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Çal ilçe mezarlığına defnedilecek.