Yenişehir Mahallesi Yürüyüş yolunda hizmete giren KR Yatırım Gayrimenkul Ofisi’nin açılış törenine; Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Özer, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe önder kuruluşlarından birisi olan KR Türkiye Gayrimenkul markasını Denizli’ye getiren Broker Burak Ülkü ise, misafirleriyle tek tek ilgilendi. KR Yatırım Gayrimenkul, konusunda 12 uzman danışmanıyla Denizli halkına ve bölgeye; konut, arsa, ticari arsa ve büyük çaplı projelerin yönetimi, satışı, kiralaması gibi birçok konuda hizmet sağlayacak.  Muhteşem açılışta Zeybek Resim Atölyesi sanatçılarının eserlerinin yer aldığı resim sergisi de beğeni topladı.

DEV PROJELER YER ALIYOR

Bölgenin önemli projelerinden Rindera, Sky City, Atakent Didim, Atakent Panoroma İzmir, Projelerini Yöneten KR Yatırım Gayrimenkul, bölgede hayata geçecek önemli projelerde Denizli’ye hizmet verecek. Merkezefendi İlçesi Yenişehir Mahallesi Yürüyüş Yolu 53. Sokak No:12 adresinde hizmete başlayan KR Türkiye Gayrimenkul Denizli’ye 0 258 261 21 00 iletişim hattında da ulaşılabilecek. 

“DENİZLİ’YE HAYIRLI OLSUN”

Amaçlarının dev bir markanın verdiği enerjiyle Denizli halkına ve bölgeye gayrimenkul sektöründe kaliteli hizmeti sunmak olduğunu belirten Broker  Burak Ülkü, “Birbirinden değerli 12 uzman danışmanımızla KR Türkiye Gayrimenkul Denizli olarak sektörde en iyi ve kaliteli hizmeti vatandaşlarımıza sunacağız. Halkımızın teveccühü ile de kısa zamanda 3 ofis ve 50 danışman hedefimizle yola çıktık. Gayrimenkul sektöründe güçlü markamız ve uzman ekibimizle  Denizli’de yeni bir soluk olacağız. Açılışımıza katılan Denizli protokol üyelerimize, dostlarımıza, iş verenlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca açılışımızda organizasyonu yürüten Labada Gurme, Kahve ve çikolata tadımı ile beğeni toplayan Tabea firmasına aynı zamanda açılışa renk katan Zeybek Resim Atölyesi sanatçılarımıza  teşekkür ediyoruz” dedi.