Olay, dün sabah saatlerinde Foça Mahallesi Barış Manço Bulvarı üzerinde bulunan bir isimli işletmede meydana geldi. İşletmede mutfak personeli olarak çalışan Ersin Gencer (33), çıkan yangını fark ederek alevlere müdahale etmeye çalıştı.

Alevlere Müdahale Ederken Ağır Yaralandı

Yangını söndürme çabası sırasında yoğun duman ve alevler arasında kalan Gencer, ağır şekilde yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Ersin Gencer, hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak, hastanede yapılan tüm yaşam desteklerine rağmen Gencer, maalesef kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Acıpayamlı Genç Bekardı

Aslen Denizli'nin Acıpayam ilçesi Alaattin mahallesinden olduğu öğrenilen Ersin Gencer’in bekar olduğu ve Fethiye'deki işletmede mutfak personeli olarak görev yaptığı belirtildi. Gencer'in vefat haberi, ailesini ve memleketini yasa boğdu.

Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı
Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, işletmede can kaybına neden olan yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı soruşturma başlattıklarını bildirdi.