Deprem İzolatörü İmalatı Tesisi Projesiyle büyük dikkat çeken Coşkun, Merkezefendi için hazırladığı projeleri kamuoyuna açıkladı. Makine Mühendisi olan Coşkun, şeffaf belediyecilik anlayışıyla yol yürüyeceklerini vurgulayarak,  “Tek amacımız ilçemizde her alanda hizmeti, yatırımı vatandaşımıza ulaştırmak. Yüzlerin güldüğü Merkezefendi’yi dönemimizde imar edeceğiz” dedi. 

İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun, yürüttüğü seçim kampanyası, Merkezefendi’nin ihtiyaçlarına yönelik hazırladığı projeler ve sosyal belediyecilik projeleriyle dikkat çekiyor. İlçede merkezden mahallelere her alanda vatandaşla kucaklaşan Coşkun, halkın taleplerini de dinlerken, dönemlerinde hayata geçirecekleri projeleri bir bir anlatıyor. 1. Derece deprem bölgesi olması dolayısıyla depreme karşı hazır olunması gerektiğini vurgulayan Coşkun’un, ‘Deprem İzolatörü İmalatı Tesisi Projesi’de çok konuşulmuş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Denetlenebilir şeffaf belediyecilik anlayışıyla yol yürüyeceklerini belirten Coşkun, akıllı şehircilik uygulamaları, sosyal belediyecilik, yeşil Merkezefendi, üretime yönelik destekler, tarım ve hayvancılık destekleri gibi birçok alanda projeleri hazırladıklarını belirtti. 

“MERKEZEFENDİ’DE YÜZLER GÜLECEK”

İlçenin tüm ihtiyaçlarını bildiklerini ve tüm hazırlıkları yaptıklarını belirten Coşkun, “Mahalle mahalle, sokak sokak taramalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın da taleplerini bir bir not ettik. Şimdi tüm ihtiyaçları giderme, vatandaşımızı İYİ Belediyecilikle buluşturma zamanı. Gece gündüz demeden çalışacağız. Tek amacımız ilçemizde her alanda hizmeti, yatırımı vatandaşımıza ulaştırmak. Belediyecilik tecrübemizle, İYİ hizmet anlayışımızla, yatırım atağımızla yüzlerin güldüğü Merkezefendi’yi dönemimizde imar edeceğiz” dedi. 

“PROJELERİMİZLE GELİYORUZ”

Sosyal belediyeciliğin, yatırım belediyeciliğinin en iyi örneğini göstereceklerine vurgu yapan Coşkun, “Açık ve kapalı otoparklar ile ilçemizdeki otopark sorununu çözeceğiz.  Emeklilerimizin belediye tesislerini indirimli kullanmalarını sağlayacağız. Belediye tesislerimizde glütensiz ve sağlıklı ürünler üreteceğiz. Saruhan bölgesinde yapacağız yatırım ile hobi bahçelerimizin sayısını 2 katına çıkaracağız.Yaklaşık 20 dönümlük bir alana vatandaşlarımızın eğlenceli zaman geçirebilmesi için Macera Parkı kuracağız.MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi olan kardeşlerimize 1000 TL kira yardımı yapacağız. Daha iyi bir eğitim almaları için dar gelirli ailelerimize mensup öğrencilerimiz için burs vereceğiz.Merkezefendi’mize Yaşlı Bakımevi kazandıracağız. Kimsesiz hastalarımız için hastanede refakatçi hizmetini devreye alacağız. Mülteci sorunun üzerine gideceğiz. Hiçbir mülteci ve sığınmacıya ruhsat vermeyeceğiz” dedi.

Başlık başlık projelerini Çoşkun şu sözlerle anlattı; “Deprem İzolatörü Deprem kuşağında yer alan Denizli’mizde en önemli konulardan biri olan deprem güvenliği için belediye iştiraki ile deprem izolatörü imalatı tesisi kuracağız. Depreme dayanıklı yeni yapılacak inşaatlarda kullanılacak üreteceğimiz izolatörle aynı zamanda mevcut binaların deprem dirençlerini arttıracağız. İzolatörlerimiz ile tüm belediye binalarımızı güçlendireceğiz.

Akıllı Şehircilik

Merkezefendi Cebimde uygulaması ile ilçe vatandaşlarımızın belediyemiz hakkındaki tüm bilgilere ve haberlere ulaşmasını sağlayacağız. Yapılan ihale ve meclis toplantılarının canlı olarak yayınlanacağı uygulamada vatandaşlarımızın talep, ihbar ve şikayetleri konum bazlı alınarak belediye personelleri tarafından geri dönüşlerin en hızlı şekilde yapılmasını sağlayacağız.

Yatılı Kreş Projesi

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her şeyin en iyisine layık olduğunu biliyoruz. Bu anlamda ilçemizde özellikle vardiyalı olarak çalışan annelerimize ve çocuklarımıza destek olmak amacıyla sanayi tesislerinin ağırlıklı olarak bulunduğu Bozburun ve Hacıeyüplü bölgesinde hayata geçireceğimiz 7/24 açık olacak Yatılı Kreş projemizi gerçekleştireceğiz. Bu proje ile vardiyalı çalışan annelerimizin büyük sıkıntılarından birini gidereceğiz.

Danışma Meclisi

İlçemizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının sorunlarını en hızlı şekilde çözeceğiz. Oluşturacağımız Danışma Meclisi ile “Yerinde Çözüm” prensibini gözeterek STK yetkilileri ile ilgili belediye çalışanlarını buluşturup sorunlara hızlı çözümler üreteceğiz. İlçemizi hep birlikte yöneteceğiz.

Şeffaf Belediyecilik

Tüm meclis toplantılarımız, alınan tüm kararlar ve yapılacak olan ihaleler Merkezefendi Cebimde uygulamamızda canlı olarak yayınlanacak. Her karar şeffaf ve herkes tarafından ulaşılabilir olacak. 

Atık Ayrıştırma Tesisi 

Doğa ile uyumlu bir Merkezefendi için atıkların ayrıştırılması, geri dönüştürülmesi ve bu süreçlerde enerji üretiminin sağlanması amacıyla Atık Ayrıştırma Tesisi’ni kuracağız.

Çiçek Serası

Şamlı Ovası’na kuracağımız çiçek serası ile tüm Türkiye’ye hizmet vereceğiz. İlçemiz yatırımcılarına da açacağımız bu projemiz ile Ege Bölgesi’nde Bayındır’dan sonraki en büyük serayı oluşturacağız??Bizimle birlikte projemize dahil olan çiçek üreticilerinin ürünlerine satın alma garantisi vereceğiz.

Tarım ve Hayvancılık Destekleri

Tarım ve Hayvancılık alanında faaliyet gösteren vatandaşlarımız için destekleri 2 katına çıkaracağız. Toplamda 200 ton gübre desteği, ücretsiz yem desteği ve veterinerlik hizmeti vereceğiz. 

Patili Ambulans

Bozburun Mahallemizde patili dostlarımızı en iyi şekilde bakabilmek (ağırlayabilmek) için Hayvan Barınağı ve Hayvan Oteli inşa edeceğiz. Tesisimizde dostlarımızın uzmanlar gözetimde bakımları ve sağlıkları takip edilecek. Ayrıca acil durumlarda müdahale amacıyla PatiliAmbulans’ları hizmete alacağız.

Çivril Belediye Başkanı CHP'li Semih Dere oldu Çivril Belediye Başkanı CHP'li Semih Dere oldu

Belediye Hizmet Binası

İlçemize layık çok amaçlı, depreme dayanıklı bir Hizmet Binası inşa edeceğiz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet odağında Esnaf odaları ve dernekler için bünyemizde bölümlere yer vereceğiz.

Gençlik Eğitim Merkezi

Oluşturacağımız gençlik merkezi ile öncelikli olarak dezavantajlı?gençlerimizin gelişimine destek olacağız. Ücretsiz etüt merkezi ile eğitimlerini destekleyip; yazılım, robotik, teknik paket program eğitimleri ile geleceklerini inşa etmelerine yardım edeceğiz. Tüm okulların katılımları ile gerçekleştirilecek Merkezefendi Bilim Fuarı’nı Gençlik Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleştireceğiz.

Ayaklı Hastane

Mahallelerde uzman kadrolu gezici ekibimiz ile sağlık taramaları gerçekleştirip önemli konularda ön teşhislerin konulmasını sağlayacağız. Ayaklı Hastane projemiz ile gençlerimiz için göz ve diş taraması, kadınlarımız için mamografi taraması, erkeklerimiz için prostat taraması hizmeti vereceğiz.

Merkezefendi’nin Sultanları

Amatörden profesyonele her branşta sporu ve sporcuyu destekleyeceğiz. 2 adet açık spor alanı ve 1 kapalı spor salonunu ilçemize kazandıracağız. Spora kadınlarımızın katılımını arttırmak amacı ve Sultanlar Ligi hedefi ile kadın voleybol takımını kuracağız.

Merkezefendi Öğrenci Yurdu

İlçemizde eğitim gören öğrencilerimiz için sosyal belediyelik anlayışı ile en iyi hizmeti alabilecekleri çok amaçlı bir öğrenci yurdunu hizmete açacağız. 

İYİ Market

Sosyal belediyecilik anlayışı ile maddi gücü yeterli olmayan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarına öncelik vererek karşılamak amacıyla İYİ Market projemizi gerçekleştireceğiz. 

Ağacı Bizden Yeşil Merkezefendi

Kendi evini ve bahçesini ağaçlandırmak isteyen vatandaşlarımız için ücretsiz ağaç temini sağlayacağız. Ağacı Bizden Projesi ile ev önlerimizi yeşillendireceğiz.

Akşam Pazaryerleri

İlçemizdeki kapalı pazaryeri sayısını arttıracağız. Çalışan vatandaşlarımızın da rahatça alışveriş yapabilmeleri adına Akşam Pazaryeri uygulamasını getireceğiz. Ayrıca pazaryerleri ihalelerinde adaleti en iyi şekilde sağlayacağız.