Çavuşoğlu: "Bugünden İtibaren Atılan İmza ve Yapılan Ödemelerden Personel Sorumludur" Çavuşoğlu: "Bugünden İtibaren Atılan İmza ve Yapılan Ödemelerden Personel Sorumludur"

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Berberoğlu, “inşallah yönetime geldiğimizde ekonomik olarak zor durumda bulunan ailelerin çocuklarının sünnetlerini belediye yaptıracak” sözünü verdi

Pamukkale ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde dün dayanışma ve yardımlaşmanın güzel bir örneği sergilendi. İYİ Parti Pamukkale Teşkilatı önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi ve 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Fatih Mahallesi muhtar aday adayı olan Bilal Türkaslan ve ekibi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için toplu sünnet töreni düzenledi.

28 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

Fatih Kapalı Pazar Yeri’nde, yemekli mevlüt ve lokma hayrıyla birlikte yoğun katılımla gerçekleştirilen törende 28 çocuk sünnet ettirildi. Mehtaran gösterisinin sunulduğu sünnet şölenine İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Berberoğlu da destek verdi.

Türkaslan ve ekibini kutlayan, ailelere çocuklarıyla birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam dileyen Berberoğlu, belediye başkanlığını kazandığında ekonomik olarak zor durumda bulunan vatandaşların çocuklarının sünnet törenlerinin tamamını belediye etkinliği olarak yapacaklarının sözünü verdi.

turkay-berberoglu-belediye-sunnet

turkay-berberoglu-belediye-sunnet1