HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki bir depoda çıkan ve 7 saat süren çalışmanın ardından tamamen söndürülen yangının talaş kompresöründeki elektrik arızasından çıktığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, 2 Eylül Pazar günü Bozburun Mahallesi'nde bir nakliyat şirketine ait depoda çıkan yangınla ilgili soruşturma tamamlandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede yangının ilk önce odun talaşlarının toplantığı alanda bulunan talaş kompresöründeki elektrik arızası nedeniyle çıktığı belirtildi.

Denizlispor Yönetim Kurulu üyesi Fikret Akyol'a ait depoda çıkan yangına itfaiye ekiplerinin yaklaşık 7 saatlik müdahalesinin ardından tamamen sonlandırıldığı öğrenildi.

Öte yandan depoda yapılan zarar tespit çalışmaların ardından çalışmaların yeninden faaliyet göstereceği kaydedildi. 

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahallesi'nde bir nakliyat şirketine ait depoda çıkan yangına Denizli Büyükşehir Belediyesine ait çok 50 araç, 120 itfaiye ekibi ile Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne ait bir helikopter sevk edilmişti. Kereste, mutfak eşyaları ve lastik hurdalarının tutuşması nedeniyle yoğun dumanın oluştuğu yangın 7 saatte söndürülerek soğutma çalışamalarına başlanmıştı.