Denizli Gençlik Spor Kulübü Sporcusu 14 yaşındaki atlet Eren Özdemir, 1 ay içinde ikinci kez Türkiye 2.si oldu. Geçen ay Kayseri’de gerçekleştirilen TAF Turkcell Türkiye U14 Şampiyonası’nda saliselerle şampiyonluğu kaçırınca Denizli’ye gümüş madalyaya dönen Eren Özdemir bu kez Bursa’da U16 finallerinde ilimizi temsil etti. 
 
Özdemir, profesyonel sporculuk hayatında henüz 14 yaşında olmasına rağmen, bir aydan kısa sürede katıldığı ikinci şampiyonadan da madalya ile dönmesini bildi.  Eren Özdemir, Türkiye Atletizm Federasyonu Turkcell Türkiye U16 Şampiyonası bölge elemelerinde 100 metre ve 200 metrede elde ettiği derecelerle finallere katılmaya hak kazandı. Denizlili sporcu, finallerde ise 200 metrede ilk dörde girerken, 100 metrede Türkiye 2.si oldu. 
 
Bölge elemelerinde 12,30’luk derece yapan Eren Özdemir, 100 metre finallerinde derecesini 12,24’e çekmeyi başarsa da Karamanlı atlet Yaşar Dökmen’i geçemeyince gümüş madalyada kaldı.
 
Eren’in U14’da gösterdiği bölge ve Türkiye başarılarının ardından bu kez U16’da koşu pistine çıkmasına karar verdiklerini dile getiren antrenör Güngör Bayram, gelen 2. gümüş madalyadan da mutlu. “Eren henüz bir ay bile geçmeden 2 bölge elemesinde derece yapıp finallere çıktı ve madalyaya uzandı. Bu benim ve kulübüm için bir övünç meselesi” diyen Bayram, “İstiyoruz ki Eren kısa emin adımlarla ilerleyerek milli formayı giysin. Eren kendine inandığı sürece çok güzel bir gelecek onu bekliyor” diye konuştu.