Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Enerya Enerji A.Ş.  Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukçu ve İl Müdürü  İrfan Uçar yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. 

Türkiye’nin öncü enerji şirketi Enerya Enerji, Denizli’de doğal gazın konforunu ve ekonomik faydalarını yaygınlaştırmak için çalışmalarına devam ettiğini belirten Enerya Enerji A.Ş.  Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukçu, "Yılsonuna kadar Denizli’de doğal gaz bağlantı anlaşması yapan her abone altın kazanacak.  Üstelik yeni aboneler için bağlantı bedeline 10 taksit fırsatı sunulacak.

Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin en yaygın 2. özel doğal gaz dağıtım şirketi olan ve 1,8 milyona yakın aboneye hizmet veren Enerya Enerji, her geçen gün daha fazla abonesini doğal gazın konforuyla buluşturuyor. Denizli’de 2006 yılından bugüne temiz, ekonomik ve verimi yüksek bir yakıt olan doğal gaz dağıtımında kesintisiz hizmet sağlamaya devam eden Enerya Enerji, yeni abonelerine özel yaptığı kampanyalara bir yenisini daha ekliyor.  2022 yılsonuna kadar, Denizli’de doğal gaz bağlantı anlaşması yapan her abone altın kazanacak.

Enerya Enerji, ‘doğal gazsız ev kalmayacak’ anlayışıyla, altın kampanyasına ek olarak, bağlantı bedeline 10 taksit fırsatıyla da doğal gaza geçecek abonelere kolaylık sağlıyor. Taksit kampanyasından da yılsonuna kadar yararlanmak mümkün olacak. Bağlantı bedeli, doğal gaz aboneliği başlangıcında bir defaya mahsus ödeniyor." ifadelerini kullandı. 

Tulukçu, “Denizli’de bugün itibarıyla 2.024 kilometrelik doğal gaz dağıtım hattı ile 164 mahallede 372 binden fazla aboneye ulaşıldı. 2022 sonuna kadar 164 mahallede 341.750 (bbs) aboneye ulaşmış olacağız” dedi.

Enerya Enerji A.Ş. Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukçu, doğal gaz kullanımının yaygınlaştırılmasını milli bir görev olarak gördüklerini, yatırımlarına bu anlayışla devam ettiklerini ve Denizli’de 2006 yılından bugüne abonelerini doğal gaz ile buluşturduklarını belirtti. Alternatif yakıt türlerine göre doğal gaz kullanımıyla ev ekonomisine ciddi oranda katkı sağlamanın mümkün olduğunun altını çizen Tulukçu; “Doğal gaz, en sağlıklı ısınma sistemi olarak karşımıza çıkarken, temiz enerji sayesinde hava, ortam ve çevre kirliliğine de yol açmıyor” dedi. Enerya Denizli İl Müdürü İrfan UÇAR ise  “Enerya olarak Denizli’de 2.024 kilometre doğal gaz şebeke uzunluğu ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2022 yılı sonunda ise 164 mahalleye doğal gaz götürerek, 341.750 aboneye ulaşmış olacağız” dedi. Tulukcu ayrıca Denizli’de yılsonuna kadar doğal gaz bağlantı anlaşması yapan herkesin altın kazanacağını, üstelik bağlantı bedeline 10 taksit fırsatı sunarak yeni abonelere ödeme kolaylığı sağlayacaklarını belirtti.

Toplantı sonunda Enerya Enerji A.Ş.  Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukçu ve İl Müdürü  İrfan Uçar'a, Denizli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muhammet Karaçay tarafından tablo hediye edildi. 

denizli-dogalgaz-enerya-altin-1