Yaz ya da kış mevsimi fark etmeden tatil yapma fikri her zaman hayallerinizi süslüyor olabilir. Özellikle sıcaklar bastırmaya başladıkça bir yerlere kaçma fikri, aklınızı çelebilir.

Özellikle deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını islami şartlara uygun olarak çıkarmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız en iyi muhafazakar oteller listesine göz atabilirsiniz.

Selge Beach Resort & Spa

Antalya’nın en sevilen bölgesinde yer alan Selge Beach Resort otel geniş alanıyla ilginizi çekebilir. Tesettür kullanan kadınlara özel ayrılan yerleri nedeniyle tercih edilmeye başlanan bu otelde kadın ve erkek için ayrılmış özel alanları mevcuttur. Ayrıca yine bay ve bayan için ayrılan güzellik merkezleri, havuz, plaj, spa ve hamam gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Çocuklarınızın da keyifli bir tatil geçirmesine önem veren bu otelde, çocuk havuzu ve oyun merkezlerinden faydalanabilirsiniz.

Angel’s Marmaris Otel

 

Denizi, doğası ve sunduğu muhteşem konforu ile islami otel konseptine uygun bir tatil yapabilirsiniz. Amfi tiyatroları, kişisel gelişim oyunları, su sporları ve pilates etkinlikleri ile hayalini kurduğunuz tatili yapabilirsiniz. Sadece kadınlara ve erkeklere özel olarak yapılan havuzlarında dini değerlerinize uyumlu bir tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Wome Deluxe

 

Antalya’nın çok sevilen tatil yerlerinden biri olan Alanya’da yer alan Wome Deluxe, islami oteller arasında yer alıyor. Kadın ve erkeklere özel olarak ayrılmış plajlarında tatil yapma imkanını elde edebilirsiniz. Çam ağaçları arasında bulunan ve doğa ile iç içe olan muhteşem alanlarında güneşlenip, havuza girebilir ve sadece kadınlara özel olan etkinliklerine katılabilirsiniz.

Bodrum İnanç Otel

 

Bodrum’da bulunan ve muhafazakar oteller arasında ön plana çıkan İnanç otel, Ege’nin en gözde yerlerinden biri olan Gümbette yer alıyor. İslami tatil hizmeti konsepti anlayışı ile hizmet veren bu otelde herkesten uzak doğa ile iç içe bir tatil yapabilirsiniz.

https://www.tatileksper.com/ adresinden islami otellerde rezervasyon yaptırabilirsiniz.