Bassi Design, gelişen teknoloji ışığında çağın ve çağın gereklerinin gerisinde durmadan üretim ve hizmetine devam etmektedir. İnovasyon çağının gereklerini yerine getirirken en önemli argümanı etkin ve dinamik üretim gücü olmaktadır.

En İyi Mobilya Markaları

İnsanların en çok güven duydukları markalar listesine emin adımlarla giren ve kendine yer edinen Bassi Design, efektif çalışma prensibi, dinamik üretim, teslimat ve satış sonrası gibi hizmetin her noktasında titizlikle hareket etmektedir. En iyi mobilya markaları denilince akla ilk gelen firma olması sebebiyle sektöre tüm yönleriyle Bassi Design hâkim olmaya gayret etmektedir.

en-iyi-mobilya-markalari

Tv Ünitesi

Bassi Design ailesi, bünyesinde alanında tecrübeli ve profesyonel mimar kadrosu bulundurarak ücretsiz mimar destek sunmaktadır. Geniş salonların vazgeçilmezi tv ünitesi modellerinde iddialı tasarımlara imzasını atan Bassi Design, geniş özelleştirilebilen tv ünitesi tasarım çizgisi ile beğenilerin odak noktası haline gelmektedir.

tv-unitesi-6Yemek Masası

Bassi Design, özenli ve seçkin modellerin en nadide tasarımlarından olan yemek masası modellerinde birbirinden özel koleksiyonlara hayat verirken, titizlikle hareket etmektedir. Kaliteyi, şıklığı ve konforu merkeze alan anlayışla tasarımlarına yön verirken, misafirlerinizi gönül rahatlığı ile ağırlayabileceğiniz lüks yemek odası modelleri tasarlamaktadır. Sıradanlıktan tamamen uzak olan yemek masası modelleriyle dikkatleri üzerine çeken Bassi Design ürün gruplarını modoko da yer alan mağazasında inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

modoko-6