Öğrencilik yıllarından 2015 yılına kadar Milliyetçi Hareket Partisinin çeşitli görev organlarında aktif olarak bulunduğunu akabinde 2014-2023 yılları arasında çeşitli Sivil toplum kuruluşlarında başkanlık ve yöneticilik yaptığını belirten MHP Aday Adayı Avukat Emrah Gürbüz, Denizlili hemşehrilerimizle STK faaliyetleri esnasında yoğunca diyalog kurduk ve tecrübe kazandık. Bu tecrübe ile Milliyetçi Hareket Partisi’nde şimdilik aday adayı olarak, Genel Başkanımız takdir ederse aday olarak milletimize ve partimize faydalı olabilmek adına Hak ile Batılın mücadelesinde Hak’tan yana duruşumuzu göstermek adına yola çıktık. Öğrencilik hayatımızdan bu yana milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarının içinde bulunduğu ülkücü hareket içinde bulunduk, Türkiye’de ülkücü iradenin her zaman bir şekilde iktidara geleceğine inandık. Karşımızda 6 buçuk diye tabir ettiğimiz bir masa var masanın arkasında ne gibi güçler olduğu biliniyor biz bu süreçte milletimizi bu tehlikelere doğru bilgilendirmek gerektiği inancıyla aday adayı olmaya karar verdik. Türk Milletinin ferasetine güveniyoruz. 6 buçuk diye tabir ettiğimiz mücadele verilecek masanın arkasındaki güçlerle de mücadele edeceğimizi belirttik bu süreçte milletimizin ve partimizin yanında olduğumuzu gösterdik.”diye konuştu.

MİLLETİMİZİN FERASETİNE GÜVENİYORUZ

Şuan Türkiye’de ki eski seçimlere nazaran çok farklı seçim atmosfer olduğunu ifade eden MHP Aday Adayı Avukat Emrah Gürbüz Kısa bir seçim sürecimiz var milletimiz her şeyin farkında milletimizin ferasetine güveniyoruz. 6 buçuk diye tabir ettiğimiz masaya karşı bir mücadele verilecek. Asıl bu masanın arkasındaki asıl güçlerle mücadele edeceğimizi biliyoruz. Bu mücadelede karınca kararınca varız tarafımız safımız belli olsun niyetiyle yola çıktık Milliyetçi Hareket Partisi Denizli den iki tane milletvekili çıkarmış bir partidir bu seçimlerde de en azından bu performansı gösterecektir buna zaman ve imkan vardır. Bu konjektörün gerek Türkiye’de gerekse Denizlimizde Milliyetçi Hareket Partimizin lehine olacağını inanıyoruz. Cumhur İttifakının kuruluşundan bu yana Bilge Lider Sn. Devlet BAHÇELİ Cumhur İttifakının Türkiye için ne kadar önemli olduğu hususuna inanmış ve teşkilatlarımızca da bu anlaşılmıştır. Bugün geldiğimiz noktada Cumhur İttifakının kurucusu iradelerinden birisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin karşlılık beklemeksizin pazarlıklara girmeksizin milleti için neler yaptığı ortadadır.

DENİZLİ’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM HUKUKU ÜZERİNE ÇALIŞMALARI FAALİYETE GEÇİREĞİZ

6 Şubat’ta maalesef büyük deprem felaketi yaşadığımız can kayıplarından dolayı başsağlığı dileyen Gürbüz, “11 ili kapsayan yaklaşık 13 milyon vatandaşımızı etkileyen bir depremin altında Cumhur İttifakı dışında herhangi bir oluşumun kalkamayacağının vatandaşımız bilincindedir. Biz Denizli özelinde baktığımızda halihazırda Denizli büyük bir deprem yaşanmadı ancak Denizli ciddi bir deprem riski altındadır bu anlamda da bir Kentsel dönüşüm faaliyeti ile Denizlimizde bir an önce daha sağlıklı ortama kavuşturma niyetimiz vardır. Özellikle avukatlık mesleğini icra ederken inşaat hukuku ve Kentsel Dönüşüm Hukuku üzerinde yoğun çalışmalarım var. Bu anlamda Genel Başkanımız takdir eder milletvekili seçilirsek Denizli’de kentsel dönüşüm faaliyetlerinin öncülerinden olacağımı şimdiden taahhüt ediyorum.” diye konuştu.

TÜM DENİZLİ HALKIMIZI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM

Aday adaylığı süreçlerinin bütün partiler için bitmiş durumda olduğunu ifade eden Gürbüz, “Milliyetçi Hareket Partisi’ne aday adaylığı noktasında ciddi bir teveccüh olduğunu düşünüyoruz 23 tane aday adayımız var, en genç aday adaylarının biriyim. Milliyetçi Hareket Partisi’nde önceki dönemde görülmemiş bir aday sayısı Türkiye genelinde baktığımızda yaklaşık 4000 vekil aday adayı başvurusu var bunlardan bir kısmı reddedilmiş durumda. Milliyetçi Hareket Partisinde aday adaylarının bu şekilde yoğun bir başvurusunun olması milletin de 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde aynı şekilde bir teveccüh göstereceği inancını bir kat daha arttırıyor. Dediğimiz gibi 23 aday adayımız var bu 23 aday adayı için biz milletvekili aday listesi oluruz ya da olmayız bütün teşkilatlarımıza bu şekilde söz veriyoruz partimize 1 oy nasıl kazandırırız, Denizli’den bir milletvekili daha fazla nasıl çıkarırız derdiyle aday listesi açıklandıktan sonra da çalışmalarımıza aynı şekilde devam edeceğimizi de ifade ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk meclis döneminde görüldüğü üzere Milliyetçi Hareket Partisi’nin rolü ve görevi büyüktür. Bu milletimizce de açıkça görülmektedir.  14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinin sandıktan daha güçlü bir şekilde çıkması milletimizin ali menfaatleri gereğidir. Tüm Denizli halkımızı milletin güvencesi olan Milliyetçi Hareket Partisine destek vermeye davet ediyorum” dedi.

mhp-4-1mhp-1-3mhp-2-2mhp-9