Bankaların emekli promosyon yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Emekli vatandaşlar maaşlarını farklı bir bankaya taşıdıklarında ya da mevcut bankalarında 3 yıl taahhüt verdiklerinde promosyon ödemesi alma hakkı kazanıyor. Bankalardan peş peşe yeni kampanyalar duyurulurken QNB Finansbank’tan da sevindiren bir haber geldi.

Haberport’ta yer alan habere göre, QNB Finansbank emekli promosyon kampanyasında güncellemeye gitti. Emekliler bu bankaya maaşlarını taşıma sözü verdiklerinde yüksek bir promosyon ödemesiyle karşılaşacaklar.

QNB Finansbank’tan dev promosyon hamlesi!

Kamu ve özel bankalar emekli promosyon rakamlarında sık sık güncellemeye gidiyor. Daha fazla müşteriye ulaşmayı amaçlayan bankalar miktarlarını da yükselterek cezbedici hale getiriyor. Bu kapsamda QNB Finansbank’tan alınan güncel haberler, bankanın 31 Mart 2023 tarihine kadar ödeyeceği emekli promosyon ücretleri belirlendi.

Emekli maaşını 36 ay boyunca QNB Finansbank’tan alma sözü verenler emekli maaş tutarlarına göre promosyon ödemesi alabilecekler. Promosyon ödemeleri emeklilerin geçim derdine çare oluyor ve kısa süreli rahatlama imkanı da tanıyor.

Buna göre QNB Finansbank emekli promosyon ücretleri şu şekilde duyuruldu:

Emekli maaşı 3500 TL’ye kadar olanlar 3000 TL,

3500 TL ila 7500 TL arasında olanlara 3500 TL,

7500 TL ila 10.000 TL arasında olanlara 4500 TL,

10.000 TL ve üstü maaş alanlar ise 5000 TL promosyon ödemesi alacaklar.

Kaynak: https://www.haberport.com/qnb-finansbank-emekli-promosyonunda-zirveye-oynadi-maasini-tasiyan-en-yuksek-rakami-hemen-alacak/91094/