Miting için Denizli’ye gelen 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu binlerce Denizliliye seslendi. Şölen tadında geçen mitinge İYİ Parti Denizli Teşkilatları da katılım sağladı.

GENÇ ADAY YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Denizli’nin en genç adaylarından Av. Nazlı Yaşatürk, Buldan İYİ Parti teşkilatının hazırlamış olduğu hediyeleri Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na takdim etti. Özellikle sahnede ilk olarak genç seçmene seslenen 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu genç bir adayla karşılaşmanın mutluluğunu yaşadı.

EKREM İMAMOĞLU TEBRİK ETTİ

Partisinin en genç adayı olarak tanıtılan Nazlı Yaşatürk, İmamoğlu’nun tebriğini aldı. 27 yaşındaki genç avukat, partisi içerisinde en dikkat çeken isim olmayı başardı. Miting çıkışı düşüncelerini paylaşan Yaşatürk: " Çok güzel bir kalabalık ve vatandaş sevgisi ile karşılaştık. Vatandaşların, gençlerimizin ve kadınlarımızın gözlerinde umudu ve mutluluğu görmek bizi de mutlu etti ve var olan çalışma isteğimizi daha da arttırdı. Vatandaşın umudu olmak için çalışmaya son hızla son dakikaya kadar devam edeceğiz. İttifakımızın Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcı Adaylarına da katılımları için teşekkür ederim" dedi.

genc-aday-2-1

genc-aday-3-1

genc-aday-5

genc-aday-1-1