7’den 70’e herkesle kucaklaşan ve sokağın nabzını tutan, saygılı ve pozitif kişiliğiyle insanların sevgisini kazanan, halkla bütünleşen Başer’in, Denizli’de seçimin dengesini değiştirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Türkiye adım adım 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine ilerlerken, adaylarda son sürat çalışmalarına devam ediyor. Denizli’de AK Parti’nin 4’üncü sıra milletvekili adayı olan genç iş insanı Ekrem Başer’de, yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyor. Güler yüzlü, pozitif kişiliğiyle dikkat çeken ve aday adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana sokağın nabzını tutan Başer, AK Parti’nin Denizli’deki ağır toplarından oldu. Saygılı  ve efendi kişiliğiyle de insanların sevgisini kazandı.

ADINDAN SIKÇA SÖZ ETTİRİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de gerçekleştirdiği mitingde de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ekrem Başer, başarılı bir seçim kampanyası yürütüyor. Özellikle baba ocağı ‘Göveçlik’te çok büyük bir kitleye sahip olan Başer, sokakta da adından sıkça söz ettiriyor. Şehir içindeki binalardan, seçim tanıtım araçlarına, esnaf ziyaretlerinden, STK buluşmalarına, her ilçe ve mahallede vatandaşlarla buluşan Başer, seçmenlerle sıcak temas kuruyor.

GENÇ SEÇMEN BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR!

Başer’in yürüttüğü seçim kampanyası özellikle genç seçmenler tarafından büyük ilgi görürken, iş dünyasındaki deneyimi de seçmenin fazlasıyla dikkatini çekiyor.  Sokağa çıktığı ilk günden itibaren herkesle kucaklaşan Başer’in popülaritesi her geçen gün artarken, hak arasında Ekrem Başer’in gelecek yıllarda da  Denizli siyasetine yön verecek kişiler arasında gösteriliyor.

genc-1-1genc-2-1genc-3-1genc-13