Göreve geldiği 1 Nisan’dan itibaren Merkezefendi Belediyesi’nde makam otomobili döneminin kapanacağını söyledi. “Ben hizmet etmeye geliyorum, milletin parasını gösterişe çarçur etmeye değil” diyen Başer’in bu sözleri gençler tarafından uzun süre alkışlandı.

Denizli'de Başkan Çavuşoğlu Görevi Zolan'dan Devraldı Denizli'de Başkan Çavuşoğlu Görevi Zolan'dan Devraldı

Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediyesi için aday gösterdiği flaş isim Ekrem Başer’den ses getirecek hamle! Başer yoğun süren seçim çalışmaları sırasında Sevindik’te çok sayıda gence seslendi. Merkezefendi Belediyesi’nin kendisi için bir makam değil hizmet mevkii olduğunu vurgulayan Başer, “Allahıma çok şükür ki bu kardeşinizin ne paraya ne makama ihtiyacı var. Tek derdimiz, ortak paydamız Merkezefendi, Denizli, Türkiye!.. Vatana, millete hizmet etmek” diye konuştu.

BÜTÇEDEN MAKAM OTOMOBİLİ BÜTÇESİ ÇIKMAYACAK!

“Dolayısıyla 31 Mart 2024 seçimlerinden itibaren inşallah Merkezefendi Belediyemizde makam otomobili dönemi sona erecek. Ben hizmet etmeye geliyorum, milletin parasını gösterişe çarçur etmeye değil” diyen Ekrem Başer, “Merkezefendili hemşehrilerimin tek kuruşunu heba ettirmeyeceğim. Belediye’nin bütçesinden makam otomobili bütçesi çıkmayacak” dedi.

UZUN SÜRE ALKIŞLANDI

İddialı çıkışına yönelik konuşması uzun süre alkışlanan Ekrem Başer, “Gereksiz tüm harcamaların sıfırlanacağı Merkezefendi Belediyesi’nin her kuruşu gerçek sahipleri yani Merkezefendi ilçesi sakinleri için harcanacak” diye konuştu.

“YETENEKLİ HER GENCİN ELİNDEN TUTACAĞIZ”

Merkezefendili gençlerin yalnızca yarın değil, kendileri için bugün anlamına da geldiğini dile getiren Başer, “Yetenekli her gencin elinden tutarak Merkezefendi Belediyesi olarak onlara destek olacağız. İşte makam otomobili gibi ve ileride açıklayacağım pek çok israfa harcanan paranın bir kısmını da yetenekli gençlerimizin dünya çapında tanınırlığını sağlamak için çaba sarf edeceğiz” dedi.

ÇAKIROĞLU’NU DA UNUTMADI

Geceli gündüzlü süren seçim çalışmaları ile seçmenin gönlüne dokunmaya devam eden Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, 9 yıl önce PKK’lı teröristlerce katledilen üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu da unutmadı. Sosyal medya hesabından, Çakıroğlu’nun anısına yapılmış parktaki anıtı başındaki ziyareti sırasında çekilmiş bir fotoğraf paylaşan Başer, “Tarih okurken tarih yazan yiğit, 9 yıl önce Ege Üniversitesi’nde PKK’lı teröristler tarafından katledilen Fatih Yılmaz Çakıroğlu’nu ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanın cennet olsun şehidim” ifadelerini kullandı.
 Ekrem Baser Bombayi Patlatti Merkezefendide Makam Otomobili Tarihe Karisacak 3Ekrem Baser Bombayi Patlatti Merkezefendide Makam Otomobili Tarihe Karisacak 1Ekrem Baser Bombayi Patlatti Merkezefendide Makam Otomobili Tarihe Karisacak 2