AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel 2013 yılı ürün fark ödemelerinin kalan kısmının çiftçilerin hesaplarına aktarıldığı müjdesini verdi. 
AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, 2013 yılı ürün fark ödemelerinin kalan kısmı olan 4 milyon 150 bin TL’nin 3 bin 236 çiftçi ailesinin hesabına aktarıldığını söyledi. Milletvekili Yüksel, yaptığı açıklamayla Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme modeline göre belirlenen 2013 yılı ürünü olan yağlı tohum bitkileri, dane mısır, hububat, baklagil ile iyi tarım uygulamaları ve organik tarım uygulamaları destekleme fark ödemelerinin ödemesinin yapıldığını söyledi. 
Denizli çiftçisine ürün fark destekleme ödemelerinin öncelikli olarak yapılması için her türlü adımı attıklarını ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:
"Denizli ilimizin 2013 yılı ürün fark ödemelerinin birinci kısmı geçtiğimiz aylar içerisinde çiftçilerimizin hesaplarına aktarılmıştı. 2013 yılı ürün fark ödemelerinin kalan kısmına ilişkin ödemelerde toplamda 3 bin 236 çiftçi ailesine 4 milyon 150 bin TL olarak çiftçilerimizin hesaplarına bugün itibariyle aktarıldı. Bu destekleme ödemesiyle 2013 yılına ait destekleme almayan çiftçimiz kalmadı. Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık il ve ilçe müdürlüklerimiz başta olmak üzere bağlı birimlerinin ortaya koyduğu üstün gayret ve bakanlığımızla, Milletvekilleri olarak bizlerin yaptığı görüşmeler neticesinde Türkiye de ürün fark ödemelerinin yapıldığı ilk illerde birisi Denizli’miz olmuştur. Partimizin yürüttüğü istikrarlı tarım anlayışı neticesinde her zaman çiftçilerimizin yanında olduk yanında olmaya devam edeceğiz."