Denizli Valiliği’nde düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İl Milli Eğitim müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamı Mustafa Özpek ile oğulları Yasin ve Osman Özpek katıldı.
Vali Şükrü Kocatepe Hayırsever İşadamı Mustafa Özpek’e yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ederek, “Mustafa Bey sağ olsun özellikle eğitime daha önce de destek vermişti. İş hayatındaki başarısının bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum. Ailece sağlık ve saadetlerinin daim olmasını temenni ediyorum. Çameli Anadolu Lisesi’nde eğitim öğretim gören öğrencilerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet verecek olan kantin binasını yapacaklar. Kendileri daha önce Hayırseverler Ortaokuluna bir derslik ile katılmışlardı. Yine İşadamları EML’ye bir katkıları olmuştu. Şimdi de Çameli Anadolu Lisesi’ne katkıda bulunuyorlar. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.
Konuşmaların ardından Çameli Anadolu Lisesi Kantin yapım protokolü Vali Şükrü Kocatepe, Hayırsever İşadamı Mustafa Özpek ve diğer katılımcılar tarafından imzalandı.