Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığını devralan yeni başkan Turgut Devecioğlu, “Esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte, Denizli'nin menfaatleri hedefinde çıkmış olduğumuz bu yolda, camiamızı hizmetlerle bütünleştirmiş olacağız” dedi. Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Devecioğlu, “Bizim niyetimiz halis, inşallah Denizli esnaf ve sanatkarının güçlü sesinin çıkması için el birliğiyle, yönetim, denetim, disiplin kurulu üyelerimiz ve tüm oda başkanlarımızla birlikte hizmet edeceğiz. Şunu da ifade etmek isterim ki birliğimize bağlı 67 oda başkanımız bizim yönetim kurulu üyemizdir. Biz, her odamızın ve her esnafımızın hizmetine talip olduk. Rabbim bizi bu göreve layık gördü. Birliğimizin çatısı altındaki odalarımızla birlikte hayırlı hizmetler vereceğiz” diye konuştu. 

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

Görevi devreden Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin önceki Başkanı Musa Çelikkol'da Turgut Devecioğlu ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun temennilerini iletti. Devir teslim törenine DESOB yönetim kurulu üyesi başkanlar ve birliği bağlı oda başkanları, yöneticileri ve çok sayıda esnaf ve sanatkar katıldı. 

Programın sonunda Başkan Turgut Devecioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Başkanlar ve davetlilerle birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.