HABERDENİZLİ.COM

Ulusal Gayrimenkul Danışmanlık şirketi REMAX Optimum’un Denizli şubesi Denizli’nin Merkezefendi İlçesi, Yenişehir MahallesiZİya Tıkıroğlu Caddesi, Ferahevler Sitesi’nde açıldı. açılışa Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da katıldı. Açılışta konuşan genç işadamı Hüseyin Keysan, Remax Türkiye çapında 250 ofis ve 3 bin danışmana sahip ulusal bir firma bizde bugün Remax ailesine katılarak Denizli’de hizmet vermeye başlıyoruz.  15 danışmanımızla beraber bugünden itibaren bu güzel ofiste çalışmalarımıza başlayacağız. Denizlimize hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.

“GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE GÜVEN EKSİKLİĞİ VAR”

Denizli’nin  Gayrimenkul konusunda yüksek bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Keysan, “Bu sektörde güven konusunda önemli sorunlar olduğunu düşünüyoruz. Öncelikli hedefimiz güven eksikliğini gidermek ve Denizli’de önemli bir satış rakamına ulaşmak. Denizli’de güvenli, eğitimli ve çalışkan danışmanlarımızla Denizli halkına hizmet vereceğiz.” ifadelerini kullandı. 



“GÜVEN EKSİKLİĞİNİ EĞİTİMLİ PERSONEL İLE KAPATACAĞIZ”

Bu şirketi diğer Gayrimenkul şerketlerinde ayıran en önemli özelliğin ‘Güven’ olacağının altını çizen Keysan, “Türkiye’de bu sektörde maalesef bir eğitimsizlik söz konusu. Eğitimsiz danışmanlar sahada olumsuz bir algı oluşturabiliyor. Halkımız alım satımlarda mağdur olabiliyor. Bizim en büyük avantajımız eğitimli olmamız ve güven teşkil eden bir kurum olmamız olacak. Türkiye çapında kurumsal bir firma olduğumuz için de kesinlikle hata yapma lüksümüz yok. O yüzden de alım satımlarda Denizli halkının bundan sonra şanslı olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.



SORUNLU GAYRİMENKUL SATIŞI YAPILMAYACAK

Denizli’de ulusal bir şirketi temsil ettikleri için hata yapma lükslerinin olmadığını kaydeden Genç işadamı, “Bize gelen bir vatandaş ofisimize girdiği anda görmek istediği gayrimenkulün A’dan Z’ye bütün özelliklerini öğrenebilecek. Satılacak olan gayrimenkulde  Herhangi bir olumsuzluk olduğu durumda biz hemen gayrimenkul konusundaki işlemimizi durduruyoruz. Ve müşterimize başka gayrimenkuller öneriyoruz. Hata yapma lüksümüz olmadığı için müşterimize en doğru fiyattan en iyi şekilde önüne sunuyoruz. Satış sonrası hizmetlerimiz de devam ediyor. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaştığında müşterimize yardımcı oluyoruz.”diyerek sözlerini noktaladı.